• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Vali Doğan;Konyaya ısınıyoruz
06 Ekim 2009 Salı 11:50

Vali Doğan;Konya'ya ısınıyoruz

Konya Valisi Aydın Nezih Doğan , İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Kaçmaz ile birlikte Akşehiri ziyaret etti

        Konya Valisi Aydın Nezih Doğan bir dizi temaslarda bulunmak üzere Akşehir’e geldi. İlk olarak Akşehir Hükümet Konağı’na gelen vali Doğan’ı Kaymakam Ahmet Katırcı karşıladı. Kaymakamlık makamında bir süre Kaymakam Ahmet Katırcı ile görüşen Vali Aydın Nezih Doğan, ilçemize geliş niyetlerinin yeni göreve başlayan Kaymakam Ahmet Katırcı’ya “hayırlı olsun” demek ve birkaç esnafı ziyaret ederek oturup muhabbet etmek olduğunu söyledi.

    
        Vali Doğan “Biz yavaş yavaş Konya’ya ısınmaya çalışıyoruz. Kaymakam bey de bizden sonra buraya gelince o ne kadar ısınmış onu göreceğiz. Biz genel ziyaret amacıyla geldik. Törenle olmuyor, çıplak gözle törensiz, makyajsız Akşehir’in sorunlarını daha gerçek anlamda göreceğiz.”dedi.
   
    Konya Valisi Aydın Nezih Doğan, belediyedeki temaslarının ardından Akşehir kaymakamı Ahmet katıcı ve Belediye Başkanı Op. Dr. Mustafa Baloğlu ile Akşehir’deki tarihi Arasta ve Cumhuriyet Meydanı’ndaki birkaç esnafı ziyaret etti.

 

      Akşehir’de çanta üretimi yapan Saltıkoğlu Çantacılık satış yerini ve Foto Serkan Ali Çaltılı’nın işyerini ziyaret eden Konya Valisi Doğan ve Fotoğrafçı Ali Çaltılı arasında ilginç diyaloglar yaşandı. Fotoğrafçının Beşiktaşlı olduğunu öğrenen Vali Doğan “Beşiktaşlı olmasaydınız böyle yakışıklı kalamazdınız zaten “ dedi. Gülüşmelere yol açan bu sözlerden sonra fotoğrafçılık hakkında bilgi alan Vali Doğan’a Fotoğrafçı Çaltılı, artık teknolojinin çok geliştiğini ve photoshop denilen program sayesinde sadece kafa fotoğrafı çekilerek istenilen kıyafete montaj yapılabildiğinden söz etti. Bunun üzerine Vali Aydın Nezih Doğan “Allah sizlerden bizleri korusun’ diye espri yaptı. Fotoğrafcıdaki ziyaretin ardından Vali ve beraberindekiler tarihi Arasta’ya geçti. Vali Doğan, arastaya giderken yolda öğrenci ve çocuklarla da sohbet etti

 
Arasta’da Akşehirli ünlü Helvacı Necmi’nin dükkanını ziyaret eden Vali Doğan, burada üretilen ürünler hakkında bilgi aldıktan sonra kendisine Akşehir’e özgü ‘İrmik’ ve ‘Tahin’ helvası ikram edildi. Vali Aydın Nezih Doğan daha sonra Akşehir’den ayrıldı.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA