• Konya13 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Umutlu bekleyiş devam ediyor
04 Mayıs 2009 Pazartesi 17:33

Umutlu bekleyiş devam ediyor

Konya'da 4 yaşındaki astım hastası Beyza Çökekoğlu'nun kaybolmasının ardından 5 gün geçti ama hala haber yok.
Konya'da 4 yaşındaki astım hastası Beyza Çökekoğlu'nun kaybolmasının ardından 5 gün geçti. Kızlarından umutla haber bekleyen aile, "Kızımızı gören, bulan varsa ya bize yada polise getirsin" diyerek yardım istedi.
Merkez Meram ilçesi Alavardı Mahallesi Kıraç Sokak numara 21'de ikamet eden Seyit (31) ve Asuman Çökekoğlu (21) çiftinin 4 yaşındaki kızları Beyza'nın kaybolmasının ardından 5 gün geçti. Acılı aile, kızlarıyla ilgili gelecek müjdeli haberi bekliyor. 5 gündür serum ve sakinleştiriciyle ayakta durabilen anne Asuman, "Marketimiz çok yakın olduğu için kızım sabahları ekmek almaya giderdi. O günde ekmek almaya gitti, ekmeği aldıktan sonra marketten çıkmış bir daha haber gelmedi. Kızımı gören veya yerini bilen varsa lütfen bize yada polise haber versin. Ondan gelecek iyi bir haber bekliyoruz. Kızım astım hastası tedavisi yapılması gerekiyor" dedi.
 
Baba Seyit Çökekoğlu ise cep telefonundaki kızının fotoğrafını göstererek, "Astım hastası olduğu için sürekli Meram Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne tedaviye gidiyorduk. Bu fotoğrafta en son tedaviye gittiğinde çekilmişti. Kızımı gören haber versin" diyerek yardım istedi.
4 yaşındaki Beyza'nın kaybolmasının ardından harekete geçen Konya Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı bir çok birimden polis ekipleri olay çevresinde ve yakın mahallelerde arama çalışmalarına başladı. Arama çalışmalarında araştırma bölgesini genişlettiklerini belirten Konya İl Emniyet Müdürü Hüseyin Namal, "Halen 100'den fazla ekibimiz 300'e yakın polisimizle çalışmayı yapıyor. Müjdeli bir haber almak için her birimden ekiplerimiz araştırmalarını yürütürken sadece arama yapmıyor. Her ihtimali göz önünde bulundurarak hareket ediyor. Biz çocuğu kaybolan ailemizin her zaman yanındayız" şeklinde konuştu.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA