• Konya12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Sitemize Esenden Teşekkür Ödülü
28 Şubat 2009 Cumartesi 14:13

Sitemize Esen'den Teşekkür Ödülü

Toplantıda yaptığı hizmetleri ve belediye olarak aldıkları ödülleri tek tek anlatan Esen, Selçuklunun yaptıkları hizmet ve yatırımlar ile modern bir kent görünümüne büründüğünü söyledi.
Selçuklu Belediye Başkanı Doç. Dr. Adem Esen, 2004-2008 yılları arası başkanlık dönemi içerisinde gerçekleştirdikleri hizmetleri kamuoyuna duyurmak için bir bilgilendirme toplantısı düzenledi.
 
Rixos Otelde düzenlenen bilgilendirme toplantısında Adem Esen, Selçuklu’ya hizmet ettikleri dönem içerisinde Belediyeye yardımcı olan Sivil Toplum kuruluşları’na, Belediye Meclis Üyeleri’ne, Selçuklu İlçe muhtarlarına, Konya Büyükşehir Belediyesi, Kaymakamlık ve Selçuklu Belediyesi birim müdürlerine bir teşekkür plaketi verdi.
 
Adem Esen, “ Kamu malı yetim malı anlayışıyla kaynaklarımızı yerinde, verimli kullanarak hizmet ve yatırıma dönüştürdük. Belediyemizin hak ve menfaatlerini hep ön planda tuttuk. Çalışmalarımızda sivil toplum kuruluşları, kamu kurum ve kuruluşları ile beraber hareket ettik. Selçuklu’ya yaptığımız hizmetlerde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
 
Hizmet yaptığı dönemde koltukta oturarak değil, vatandaşlarla birebir iletişim kurarak hizmet götürdüklerini ifade eden Başkan Esen, Konya’nın marka şehir olabilmesi için büyük başarılara imza attıklarını da sözlerine ekledi.
 
Ayrıca toplantıda,  Haberkonya.com sitesi bir ödül aldı. Haberkonya.com adına ödülümüzü; haber editörü Salih Köprülü aldı.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA