• Konya21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Sevgilisiyle Birlikte Öldürmüşler!
18 Şubat 2009 Çarşamba 17:59

Sevgilisiyle Birlikte Öldürmüşler!

Konya'da 7 ay önce başına sert bir cisimle vurularak öldürülen adamın katili, karısı ve yasak aşk yaşadığı sevgilisi çıktı.
Konya'da 7 ay önce başına sert bir cisimle vurularak öldürülen adamın katili, karısı ve yasak aşk yaşadığı sevgilisi çıktı.
 
Konya'nın Doğanhisar ilçesi Güvendik beldesinde bulunan Davrası Çayı'nda 7 ay önce 2 çocuk babası çiftçi Hikmet Ş.'nin (41) cesedi bulundu. İlçe jandarma komutanlığı ekipleri ceset üzerinde yaptıkları incelemenin ardından cinayetin sert bir cisimle işlendiğini ve çaya atıldığı kanısına vararak araştırmaya başladı. İlk önce öldürülen Hikmet Ş.'nin çevresinde araştırma yapan jandarma, şüpheli listesini belirledikten sonra takip çalışmalarına başladı. Şüpheliler arasında bulunan Hikmet Ş.'nin karısı Havva Ş.'yi de her gün takip eden jandarma ekipleri, tedirgin hareketleri nedeniyle karısının cinayet işlemiş olabileceği kanısına vardı. Yakın takibe devam eden jandarma, yaptıkları araştırmada Havva Ş.'nin zaman zaman görüştüğü sevgilisi İsmail S.'yi de belirledi.
 
Yaklaşık 7 ay süren araştırmanın ardından operasyon yapan jandarma ekipleri, Havva Ş. ile sevgilisi İsmail S.'yi gözaltına aldı. Ayrı ayrı sorguya alınan sevgililerin, aşklarını daha rahat yaşayabilmek için böyle bir cinayeti işlediklerini ifade ettikleri öğrenildi. Sevgililerin, Hikmet Ş.'yi odunla kafasına vurarak öldürdükten sonra Davrası Çayı'na attıkları ortaya çıktı. Adliyeye sevk edilen sevgililer, çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA