• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Serinlemek için göle girdiler bir daha çıkamadılar
27 Haziran 2009 Cumartesi 14:23

Serinlemek için göle girdiler bir daha çıkamadılar

Konya'nın Çeltik ilçesinde dün serinlemek için girdikleri gölette kaybolan gençlerden birinin cesedi akşam, diğerin cesedi de sabah bulundu.
Konya'nın Çeltik ilçesinde dün serinlemek için girdikleri gölette kaybolan gençlerden birinin cesedi akşam, diğerin cesedi de sabah bulundu.
Olay, dün Çeltik ilçesine bağlı Adakasım köyünde bulunan Akgöl'de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 17 yaşındaki İsmail Ünal, 18 yaşındaki Mehmet Kansu Tahsin ve 15 yaşındaki Vahit Ünal yüzmek için Akgöl'e gitti. Gölet kenarında bir süre oturan gençlerden İsmail ile Mehmet Kansu serinlemek için suya girdi. Yüzen arkadaşlardan İsmail Ünal'ın boğulma tehlikesi geçirdiğini gören Mehmet Kansu yardıma gitti. Bir süre sonra iki arkadaş da suda kayboldu. Vahit Ünal'ın jandarma ve köylülere haber vermesiyle arama çalışmaları başlatıldı.
Dün başlayan arama çalışmalarına Konya Sivil Savunma Sualtı Arama Kurtarma ekibinden 4 dalgıç da katıldı. Akşam saatlerinde bölgeye ulaşan dalgıçlar Mehmet Tahsin Kansu'nun cesedini karaya 15 metre uzaklıkta, 5-6 metre derinlikte buldu. Hava karardığı için arama çalışması yapamayan dalgıçlar, sabah erken saatlerde tekrar aramaya başladı. Yaklaşık 3 saat süren arama çalışmalarının ardından İsmail Ünal'ın cesedi de, Mehmet Kansu'nun cesedinin bulunduğu yere yakın bir yerde bulundu. Cesetler otopsi yapılmak üzere morga kaldırılırken, savcı olayla ilgili inceleme başlattı.
YORUMLAR
şehitler
enes ünalan
allah mekanlarını cennet eylesin.
88.247.69.30
dostum
kerem bozyel
ıkı dostumu kaybettık hepimızın bası sagolsun allah rahmet eylesın
78.161.195.226
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA