• Konya16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Senai Demirciye yoğun ilgi
26 Ocak 2009 Pazartesi 14:47

Senai Demirci'ye yoğun ilgi

Meram Belediyesi tarafından düzenlenen ve yazar Senai Demircinin konuşmacı olarak katıldığı Gençlik ve Toplum konulu konferansa Konyalılar çok yoğun ilgi gösterdi.

Meram Belediyesi tarafından düzenlenen ve yazar Senai Demirci’nin konuşmacı olarak katıldığı “Gençlik ve Toplum” konulu konferansa Konyalılar çok yoğun ilgi gösterdi.

Konevi Kültür Merkezi’nde gerçekleşen programda konuşan Meram Belediye Başkanı Refik Tuzcuoğlu, kültürel belediyecilikteki başarılarına dikkat çekerek, “Milli ve manevi meselelerimize burada düzenlediğimiz etkinliklerle sahip çıktık. Halkımızla toplumumuzun bu çok önemli değerlerini paylaştık. Ülkemizin pek çok ilim ve fikir adamı bu salondan Konyalılara hitap etti. Düzenlenen bütün programlara hemşerilerimiz çok yoğun ilgi gösterdiler” dedi.

Yazar Senai Demirci’nin konferansını çok sayıda kişi ayakta takip ederken bir kısmı da sahnede oturarak dinledi.

Konuşmasının büyük bir bölümünde İsrail’de yaşanan zulme değinen Senai Demirci, “Kalbimizdeki buğzu ateş kesildi diye kesmeyeceğiz. İçimizde zalime nefretimiz ve zulme direncimiz devam edecek. Çünkü kalbindeki buğzu, direnişi kaybeden bir kişinin diline de dua gelmez. Kalpteki buğuz ve direniş, elinle yaptıklarından ve dilinle yapacaklarından çok daha önemlidir” diye konuştu.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA