• Konya15 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Selçuklu belediyesi daha hızlı
22 Ekim 2009 Perşembe 13:21

Selçuklu belediyesi daha hızlı

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay Yazır Mahallesinde yapılan altyapı çalışmalarını yerinde inceledi.

Selçuklu Belediyesi inşaat ve iskan çalışmalarının yoğun olduğu yeni yerleşim bölgesine getirdiği hizmetlerle özel sektöre öncülük ediyor. Selçuklu Belediyesinin çalışma tempo ve hızı bölgede takdirle karşılanıyor. Yeni yerleşim alanlarına oturulmadan belediye hizmetlerinin tamamlanmış olması memnuniyetle karşılanıyor.

Yeni yapılaşmanın sık yaşandığı Yazır ve Sancak Mahallelerinde altyapı ve asfalt çalışmalarına ağırlık verilirken çalışmalarla birlikte bölge yeni bir cazibe merkezi haline geldi. Yazır Mahallesinde Ufuk, Türkerler ve Öztekinler sokakta altyapı çalışmalarında 31 bin902 m²parke, 13 bin552 mbordür,560 mbüz, 186 adet rögar ve yağmur suyu drenajı yapımı gerçekleştirildi.

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay Yazır Mahallesinde yapılan altyapı çalışmalarını yerinde inceledi. Ufuk, Türkerler ve Öztekinler sokakta yapılan çalışmaların geniş bir alanı kapladığını ve yeni yerleşim alanlarına oturulmadan önce belediye hizmetlerinin bölgeye ulaştığına dikkat çeken Başkan Altay, “Hızlı yapılaşma ve artan iskan sayısına paralel olarak hizmetlere büyük bir gayretle devam ediyoruz” dedi.

Altyapı ve parke çalışmalarının tüm ilçe genelinde sürdüğünü ve planlı çalışma ile başarıyı yakaladıklarını ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay; “Şehrimizde yapılaşmanın yoğun olduğu yer Selçuklu ilçesidir. Bölgemizde devam eden inşaatlar su, doğalgaz ve kanalizasyon bağlantılarını yaptıkları anda belediye olarak altyapı ve asfalt işini tamamlıyoruz. Aynı zamanda bölgede bordür ve parke çalışmalarını da bitirmiş oluyoruz. İnşaatlar tamamlanıp iskan alınarak yerleşme başladığında hemşehrilerimizin altyapı ve asfalt ile ilgili hiçbir sorunu kalmıyor. Hızlı yapılaşmaya planlı çalışma ile ayak uyduruyoruz Yaptığımız çalışmalar Selçuklu’ya değer katıyor” dedi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA