• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Seha Yapı, Kule Plaza’da Cazip Fiyatlar Sunuyor
08 Nisan 2009 Çarşamba 15:07

Seha Yapı, Kule Plaza’da Cazip Fiyatlar Sunuyor

Seha Yapı, Kule Plaza'daki ofisler için büyük indirimlere gitti
Gayrimenkul alımlarında KDV oranlarını üç aylığına %18’den %8’e, tapu harcını binde 15’ten binde 8’e düşüren yasanın yürürlüğü girmesinin ardından, bir indirim haberi de Seha Yapı’dan geldi. Seha Yapı, Kule Plaza’daki ofislerde %10 indirim uyguladığını açıkladı.
 
Ancak Seha Yapı’nın sunduğu avantajlar indirimlerle sınırlı değil. Seha Yapı; vergi indirimleri ve satış iskontosu sonrası oluşan cazip fiyatlara esnek vade seçenekleri uygulayarak ödeme kolaylıkları sunuyor. Seha Yapı Satış Müdürü Nihat Korkmaz, Kule Plaza’daki bir ofisin, “konforlu bir çalışma alanı”ndan çok daha fazlası anlamına geldiğini belirterek, geleceğe yönelik vizyonu bulunan şirketler için Kule Plaza’nın büyük açılımlar ve kazanımlar sağlayacağını; indirimler ve ödeme koşulları ile ilgili bilgi almak isteyen tüm firmaları yine KulePlaza’da bulunan Seha Yapı Satış Ofisi’ne beklediklerini ifade etti.
 
Her katta 330 metrekarelik ikişer ofisin yer aldığı KulePlaza,163,4 metreyüksekliği ile Türkiye’nin beşinci, İç Anadolu Bölgesinin ise en yüksek yapısı olma özelliğini taşıyor. Fakat Kule Plaza sadece yüksekliği ile değil, konumu, teknolojik alt yapısı ile de dikkati çekiyor. Şehrin yeni cazibe merkezinde bulunan KulePlaza’da,3,30 metretavan yüksekliğine sahip olan ve bölünebilen ofisler; iklimlendirme teknolojisi ile üst düzey çalışma konforu, akıllı kartlar ve resepsiyon masası ile güvenlik, tasarımı ile prestij, fiberoptik
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA