• Konya20 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Polisler bile şaşırdı!
25 Nisan 2009 Cumartesi 13:54

Polisler bile şaşırdı!

Antalya'da piyasaya sürülmek üzere götürülen 12 bin adet sahte madeni euro, Konya polisine takıldı.
Antalya'da piyasaya sürülmek üzere götürülen 12 bin adet sahte madeni euro, Konya polisine takıldı. Yakalanan 2 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, aracın her yerinden sahte para çıkması herkesi şaşırttı.
 
Edinilen bilgiye göre, Konya Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, yaptıkları çalışma sırasında Konya'dan Antalya'ya seyir halinde olan H.T. (34) idaresindeki 25 LC 143 plakalı minibüsü durdurdu. Minibüs sürücüsü H.T. ve yanındaki Y.Ç'den (35) şüphelenen polis, araçta kontrol yaptı. Kontrol sırasında iki ayrı poşette 5 bin adet sahte madeni 2 euro bulundu. Bunun üzerine devreye giren Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekipleri, şüphelileri gözaltına alarak araca da el koydu.
KOM ekipleri minibüste arama çalışmalarına başladı. İlk önce aracın motor bölümünü arayan polisler, akünün alt kısmına sarılmış paketler içerisinde 4 bin adet sahte madeni euro daha buldu. Sürekli sahte para çıkan aracın bu kez yedek lastiğine bakan polis ekipleri burada da 3 bin adet sahte euro ele geçirdi. Bir araca 12 bin adet sahte madeni euro gizlenmesi polisi bile şaşırttı.
 
Gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen 2 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderilirken, 24 bin euro değerindeki 12 bin adet sahte madeni paraya ise el konuldu.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA