• Konya13 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Ölmek üzereyken bulundu
22 Mart 2009 Pazar 00:31

Ölmek üzereyken bulundu

Konya'da 13 gün önce evden gezmek için ayrılan ve bir daha haber alınamayan şahıs, jandarma tarafından açlıktan ölmek üzere iken bulundu.
Konya'da 13 gün önce evden gezmek için ayrılan ve bir daha haber alınamayanşahıs, jandarma tarafından açlıktan ölmek üzere iken bulundu.
Edinilenbilgiye göre, 13 gün önce evinden gezmek için çıkan Derviş Sökmen'den (55) birdaha haber alınamadı. Selçuklu İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Mehmet AliGönen isimli vatandaşın Tatköy mevkisindeki ağılında ceset olduğu ihbarı üzerineolay yerine gittiklerinde, boş ağılda bir kişinin kaldığını fakat yerindeolmadığını belirledi. Jandarma ekipleri, 'Acun' adlı köpekle yapılan aramasonucu 5 kilometre uzaklıkta boş bir derenin kenarında baygın halde yatan DervişSökmen'i buldu. 13 gün boyunca hiçbir şey yemeyen Sökmen, kendisini bulanjandarma ekiplerine nasıl hayatta kaldığını hatırlamadığını söyledi. Açlıktanölmek üzereyken bulunan Sökmen'e su içiren jandarma ekipleri, vatandaşıambulansla hastaneye kaldırdı. Selçuk Üniversitesi Meram Tıp FakültesiHastanesi'nde tedavi altına alınan şahsın sağlık durumunun iyi olduğubildirilirken, 13 boyunca ne yaptığını hatırlamadığı öğrenildi.
 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA