• Konya16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Meslek Odaları, Şehrin Kalbi
17 Nisan 2009 Cuma 11:45

''Meslek Odaları, Şehrin Kalbi''

İnşaat Mühendisleri Odası Konya Şube Başkanı Ali Çınar ve beraberindeki heyet, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyüreki makamında ziyaret etti.
İnşaat Mühendisleri Odası Konya Şube Başkanı Ali Çınar ve beraberindeki heyet, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek’i makamında ziyaret etti.
Ziyarette konuşan İMO Konya Şube Başkanı Ali Çınar; Belediye Başkanlarının meslek odalarının, yeni projelerde ve şehrin yararına olacak faaliyetlerde mutlaka fikirlerinin alınması gerektiğinin kanaatinde olduğunu ifade etti. Projelerin birlikte değerlendirilip, bu işte söz sahibi olan meslek odalarının ve meslek kuruluşlarının fikirlerinin çok önemli olduğunun da altını çizdi. Sivil toplum örgütleri ve meslek odalarının, şehrin kalbi olduklarını ve şehirde yapılması gereken faaliyetlerde söz hakkı verilmesi gerektiğini belirtti. Hem Büyükşehir, hem de ilçe belediyelerinde söz sahibi oldukları zaman gerçekten şehir adına olumlu gelişmelerin kaydedileceğini söyledi.
 Konya Büyükşehir Belediyesinin önümüzdeki yıllarda gerçekleştirecekleri projelerden ve belediyenin sosyal projelerinden bahseden Akyürek, Kent Atölyesinden bahsetti. Sivil toplum kuruluşları ile işbirliğini geliştireceklerini kaydeden Başkan Akyürek, Konya’daki kurumlar arası işbirliğinden şehrin kazançlı çıktığını söyledi. Ziyaretlerinden dolayı, İMO Konya Şube Başkanı Ali Çınar ve beraberindeki heyete memnuniyetini ifade ederek teşekkür eden Başkan Akyürek, yeni dönemde hep birlikte Konya’nın bir dünya şehri olması için çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA