• Konya23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Meramdan bir konut hamlesi daha!
26 Ocak 2009 Pazartesi 15:43

Meram'dan bir konut hamlesi daha!

Konya'nın merkez Meram İlçe Belediyesi öncülüğünde kurulan 450 konutluk Seyirtepe Konutları'na üyelik için ön başvurular başladı.

Konya'nın merkez Meram İlçe Belediyesi öncülüğünde kurulan 450 konutluk Seyirtepe Konutları'na üyelik için ön başvurular başladı.

 

Meram Belediye Başkanı Refik Tuzcuoğlu düzenlediği basın toplantısında, Gödene Mahallesi'nde kurulan Seyirtepe Yapı Kooperatifine üyelik başvurularının başladığını söyledi. Bu dönemde çok sayıda konut hamlesi gerçekleştirdiklerini kaydeden Başkan Tuzcuoğlu, "Gödene Mahallesi'nde üniversite için ayrılan ve yeni çevre yoluna çok yakın bir alanda bu konut hamlesini başlatıyoruz. TOKİ Konutları'na da çok yakın bir alanda yapılacak bu konutlar, okulu, sağlık ocakları, sosyal donatıları, ticaret merkezi ve camileriyle yeni bir yaşam merkezi olacak" dedi.

 

150 metrekare 3+1 daireden oluşacak konutlar için ön üye kayıtlarının 1 Şubat'a kadar devam edeceğini belirten Tuzcuoğlu, "Ön başvuru bedeli olarak 200 TL bedel alınacak. Kura çekiminden sonra ise asil üyelik için 5 bin TL peşinat ve 450 TL aidat alınacak. Kozağaç Gedavet Konutları, Hatıp Şehr-i Meram Konutları ve Gödene TOKİ ile birlikte yaptığımız konutlar bu bölgeye çok büyük değer katmıştır" şeklinde konuştu.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA