• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Küçük hırsızlar yakayı eleverdi
22 Ekim 2009 Perşembe 12:39

Küçük hırsızlar yakayı eleverdi

Konya'da otomobil çalıp bir iş yerinden hırsızlık girişiminde bulunduğu iddia edilen 11 ve 13 yaşındaki 2 çocuk yakalandı.
Konya'da otomobil çalıp bir iş yerinden hırsızlık girişiminde bulunduğu iddia edilen 11 ve 13 yaşındaki 2 çocuk, kendilerini fark edip dur ihtarında bulunan polislerle yaşanan kovalamaca sonucu yakalandı.

Edinilen bilgiye göre öğle saatlerinde evden ayrılan E.C.T. (13) ile arkadaşı A.C. (11), gece saatlerinde merkez Selçuklu ilçesi Eski Sanayi Sitesi'nde bulunan 42 AKM 62 plakalı otomobili çaldı. 2 çocuk, çaldıkları araçla birlikte Yazır Mahallesi Elmalı Hamdi Caddesi üzerinde bulunan bir telefon bayisini soyma girişiminde bulunduktan sonra kentte dolaşmaya başladı. Bu sırada bölgede devriye gezen Hırsızlık Büro Amirliği'ne bağlı polis ekipleri, çocuk olduğunu fark ettikleri sürücüye dur ihtarında
bulundu. Polislerin kendilerini durdurmak istemesi üzerine, E.C.T. kullandığı araçla kaçmaya başlayınca kovalamaca yaşandı. Çocuklar, araçla birlikte Sancak Mahallesi'nde sıkıştırılarak yakalandı. Sağlık kontrolü için Konya Numune Hastanesi'ne getirilen çocuklardan aracı kullanan E.C.T.'nin hırsızlık girişimi sırasında kesildiği sanılan eline dikiş atıldı. Kontrollerin tamamlanmasının ardından, 2 şüpheli çocuk yaşlarının küçük olması nedeniyle Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA