• Konya16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Konyalı iş adamına seks tuzağı!
28 Mart 2009 Cumartesi 13:09

Konyalı iş adamına seks tuzağı!

Konya'da, iş kadını kılığındaki hayat kadınıyla birlikte olduğu sırada görüntülendiği iddia edilen bir iş adamından 250 bin TL istendi.
Konya'da, iş kadını kılığındaki hayat kadınıyla birlikte olduğu sırada görüntülendiği iddia edilen bir iş adamından 250 bin TL istendi. İstanbul'da gizlice kaydedildiği öne sürülen görüntüler karşılığında para isteyen şantaj çetesi çökertildi.
 
İddiaya göre, iş adamı K.K. (56), kendini iş kadını olarak tanıtan ve Rus uyruklu olduğunu belirten Gürcistan uyruklu "Linda" takma adlı Khatuna K. ile görüştü. Aradan bir süre sonra tekrar Khatuna K.'nin kendisini araması üzerine evine giderek iş görüşmesinde bulunan K.K., kendisine ikram edilen bir kadeh viskiyi içtikten sonra kendinden geçti. Bu sırada tuzağa düşürülerek Khatuna K.'nin ısrarıyla birlikte olduğu iddia edilen iş adamı görüntülendi. 1 gün sonra K.K.'yi Khatuna K.'nin cep telefonundan arayan şantaj çetesinin lideri olduğu iddia edilen Serkan K., "Bana 250 bin TL hazırlamazsan, Linda ile porno görüntülerini internete, ailene ve çevrene ulaştırarak seni rezil ederim" dedi. Telefonunu kapatan K.K., durumu polise bildirerek şantaj çetesi tarafından tehdit edildiğini söyledi.
 
İş adamı K.K.'nin cep telefonunu kapatarak gelen aramalara cevap vermemesine sinirlenen örgüt lideri, bu kez iş adamının kızı Y.K.'ye ulaştı. Y.K.'yi arayan Serkan K, "Babanın seks görüntüleri var, bunların internette yayınlanmasını istemiyorsanız 250 bin TL hazırlayın, size 5 gün süre veriyoruz" diye konuştu. Y.K., durumu polise bildirerek telefon açan şüphelileri 5 gün boyunca oyaladı. Parayı almak için İstanbul'dan Konya'ya doğru yola çıkan Khatuna K., Amerikan uyruklu Nani Y., E.E. ile diğer şüpheliler örgüt lideri Serkan K. ve Ö.B. polisin düzenlediği eş zamanlı iki ayrı operasyonla yakalandı. Yakalanan şüphelilerin evlerinde ve araçlarında yapılan aramalarda 2 adet tabanca, 2 adet tüfek, senetler ve çok sayıda CD bulundu. Poliste ifadeleri tamamlanan 5 şüpheli "şantajla haraç isteme", "iş yeri kurşunlama", "evrakta sahtecilik" gibi suçlardan sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
 
Konya Adliyesi'nde tutuklanan zanlıların, önümüzdekiler günlerde Adana Adliyesi'nde yargılanmaya başlanacağı öğrenilirken, zanlıların suçlamaları kabul etmedikleri belirtildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA