• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Konyada trafik kazası: 5 yaralı
15 Ağustos 2009 Cumartesi 10:28

Konya'da trafik kazası: 5 yaralı

Konyanın Beyşehir İlçesinde bir otomobilin önündeki traktörün römorkuna arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2si ağır 5 kişi yaralandı.
Konya’nın Beyşehir İlçesi’nde bir otomobilin önündeki traktörün römorkuna arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2’si ağır 5 kişi yaralandı.
Kaza dün akşam saat 20.30 sıralarında Beyşehir-Konya Karayolu’nun 7.kilometresinde Bayındır Köyü yol ayrımında meydana geldi. Konya istikametine giden Muhittin Ü. (58) idaresindeki 42 B 2892 plakalı otomobil, aynı yönde seyir halinde olan Mevlüt K. yönetimindeki 42 H 0170 plakalı traktörün su borusu yüklü olan römorkuna arkadan çarptı. Kaza sonucu otomobil devrilerek ters dönerken, ağır yaralanan sürücü aracın içerisinde sıkıştı. Otomobilde bulunan Yasemin Sümbül de yaralandı. Sıkışan sürücü sağlık görevlileri tarafından güçlükle araç içerisinden çıkarılabildi.
Bu arada, traktörde bulunan sürücü Mevlüt K. ile römorkun üzerinde seyahat ettiği ileri sürülen Ayşe K. (31) ve Baki K. (15) çarpmanın şiddetiyle yere düşerek yaralandı. Ambulanslarla Beyşehir Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralılardan durumları ağır olan Baki K. ile Muhittin Ü. acil serviste yapılan ilk müdahalenin ardından hayati tehlikesi nedeniyle Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi.
Kaza ile ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA