• Konya21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Konyada trafik kazası: 5 yaralı
07 Mayıs 2009 Perşembe 15:51

Konya'da trafik kazası: 5 yaralı

Konya'da meydana gelen trafik kazasında yaralanan 5 kişi sıkıştığı yerden kurtarılırken, kamyonetin kasasındaki 4 büyükbaş hayvandan biri de telef olmadan olay yerinde kesildi.
Konya'da meydana gelen trafik kazasında yaralanan 5 kişi sıkıştığı yerden kurtarılırken, kamyonetin kasasındaki 4 büyükbaş hayvandan biri de telef olmadan olay yerinde kesildi.
 
Edinilen bilgiye göre, kaza, öğle saatlerinde Konya - Aksaray yolunun 25. kilometresinde meydana geldi. İddiaya göre, bir turistin hakimiyetindeki motosiklet yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda devrildi. Motosiklete çarpmamak için ani fren yapan Adnan Ç.'nin kullandığı 68 HC 791 plakalı kamyona arkasından gelen ve büyükbaş hayvan yüklü Hüseyin Cansu idaresindeki 68 EL 683 plakalı kamyonet çarptı.
 
Çarpmanın şiddetiyle Hüseyin Cansu ve beraberindeki İlyas Cansu, Hüseyin Çelebi, Talip Ediz ile Ramazan Aker araç içinde sıkıştı. Olay yerinde gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu yaralılar sıkıştıkları yerden kurtarılarak ambulanslarla hastanelere kaldırıldı. Yaralıların kaldırılmasının ardından çevrede toplananlar kamyonet kasasında bulunan canlı hayvanın ölmek üzere olduğunu fark etti. Brandanın açılmasıyla kontrol edilen 4 hayvandan birinin ölmeden önce kesilmesi için bir bıçak bulundu. Hayvan telef olmadan kesilirken 3 büyükbaş hayvan ise başka bir araca yüklendi. Kazada yaralananların Aksaray'dan Konya'ya satmak için büyükbaş hayvan getirdikleri ve tekrar Aksaray'a dönüşe geçtikleri öğrenildi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA