• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Konyada soba bir can daha aldı
05 Mart 2009 Perşembe 13:12

Konya'da soba bir can daha aldı

Konya'da sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen 9 yaşındaki çocuk hayatını kaybederken, annesi ile iki kardeşi hastanede tedavi altına alındı.
 
Edinilen bilgiye göre, merkez Selçuklu ilçesi Selahattin Eyyübü Mahallesi Canveren Sokak Güneytepe Siteleri B Blok Kat 1'de oturan Yusuf ve Çiğdem Tepe çifti, çocukları Furkan (9), Ayşe (16) ve Mehmet Tepe'nin (12) bulunduğu odanın sobasını yakarak yattı. Baba Yusuf Tepe, sabah işe giderken anne Çiğdem Tepe de rahatsızlanarak kalktı ve çocuklarının yanına gitti. Çocuklarının sobadan sızan gazdan zehirlendiğini fark eden annenin çığlık sesine komşuları geldi. Komşuların haber verdiği 112 sağlık ekipleri Furkan'ın hayatını kaybettiğini belirlerken, durumu ağır olan anne, Konya Numune Hastanesi'ne, diğer iki çocuk ise Dr. Faruk Sükan Doğum ve Çocuk Hastanesi'ne kaldırdı.
Olay yerine gelen polis ekipleri ve cumhuriyet savcısının inceleme yapmasının ardından hayatını kaybeden Sıraç Aydın Taşbaş İlköğretim Okulu 2. sınıf öğrencisi Furkan Tekin'in cenazesi olay yerinde ailesine teslim edildi. Gözyaşları içerisinde kapının önüne oturan baba Yusuf Tepe, yakınları tarafından sakinleştirildi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA