• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Konyada fuhuş operasyonu
31 Mart 2009 Salı 12:36

Konya'da fuhuş operasyonu

20 ayrı noktada 25 kişi gözaltına alındı.
Konya'da düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda yabancı uyruklu kadınları çalışma bahanesiyle getirerek fuhuş yaptıran suç örgütü çökertildi.
Edinilen bilgiye göre, Konya Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Bürosu ekipleri 6 aylık takip sonucu bir suç örgütünün, insan ticareti ve insan kaçakçılığı yaptığını belirledi. Hazırlıklarını tamamlayan ekipler, saat 06.00 sıralarında 20 ayrı noktaya eş zamanlı operasyon düzenlemek için düğmeye bastı. Operasyonda Gürcistan ve Azerbeycan uyruklu kadınlarında bulunduğu 25 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler Konya Numune Hastanesi'ne getirilerek sağlık kontrolünden geçirildi. Şüpheliler ifadesi alınmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.
Öte yandan şüphelilerin Gürcistan ve Azerbaycan'dan çalışmak için gelen kadınlara zorla fuhuş yaptırdıkları iddia edildi. Operasyonun devam ettiğini belirten Konya İl Emniyet Müdürü Hüseyin Namal, "Bu örgüt, insan ticareti ve insan kaçakçılığı yapıyor. Bununla ilgili şuanda operasyonumuz devam ediyor" dedi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA