• Konya13 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Konyada feci kaza: 3 ölü 1 yaralı
28 Mart 2009 Cumartesi 11:50

Konya'da feci kaza: 3 ölü 1 yaralı

Konya'nın Beyşehir ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.
Konya'nın Beyşehir ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Nazmi D. idaresindeki 42 B 4606 plakalı işçi servisi otobüsü Beyşehir-Isparta Karayolunun 6. kilometresinde karşı yönden gelen Mustafa E.(40) idaresindeki 34 UJ 2751 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada yol kenarındaki tarlaya giren otomobil içerisinde bulunan sürücü Mustafa E. ile kardeşi Muhammer E.ağır yaralandı. Otomobil içerisinde sıkışan yaralılar olay yerine sevk edilen sağlık ve itfaiye ekipleri tarafından güçlükle çıkarılarak ambulansla Beyşehir Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı. Yaralılardan otomobil sürücüsü daha sonra Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edilirken, Muhammer E. hastanede hayatını kaybetti. Bu arada, otomobil içerisinde bulunan sürücünün annesi Döndü E. (71) ile babası Yusuf E. ise olay yerinde hayatını kaybetti. Kazazedelerin yakınları olay yerinde fenalık geçirdi.
 
Kazayı yara almadan atlatan işçiler başka bir servis aracına bindirilirken, otomobil içerisindekilerin İstanbul'dan oy kullanmak üzere beldelerine gittiği iddia edildi. Kazanın ardından İstanbul'dan bölgeye oy kullanmak üzere geldiği ileri sürülen vatandaşları taşıyan onlarca otobüs ve otomobil yol kenarında durunca olay yerinde yoğunluk oluştu.
Vatandaşların kazayı görmek için otobüslerden inmesi üzerine harekete geçen jandarma kuvvetleri, kalabalığı bölgeden uzaklaştırdı.
Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA