• Konya12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Köftecinin borcu intihara sürükledi
22 Haziran 2009 Pazartesi 17:10

Köftecinin borcu intihara sürükledi

Konya'da yüklü miktarda borçlanan bir köfteci, korkulu dakikalar yaşattı.
Konya'da yüklü miktarda borçlanan bir köfteci, "Çocuklarıma bir şey alamadım, borç bitmiyor" diyerek eline aldığı bıçakla yaklaşık 7 metre yüksekliğindeki üst geçitte intihara teşebbüs etti. Polisler, köfteciyi son anda yakalayarak kurtardı.
Olay, merkez Selçuklu ilçesi Kunduracılar Üst Geçidi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, motosikletiyle üst geçide gelen köfteci Osman Küçükkoyuncu (39), üst geçitten aşağı sarkarak intihara teşebbüs etti. Çevredeki vatandaşlar durumu polis ve itfaiyeye haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, çevre tedbirini alarak üst geçide çıktı. Bu sırada olay yerine gelen köftecinin babası Ali İhsan Küçükkoyuncu oğlunu görünce şok geçirdi.
Elindeki bıçağı boğazına dayayarak atlayacağını söyleyen Osman Küçükkoyuncu, "250 bin TL borcum var, ödüyorum ödüyorum bitmiyor. Ben bittim artık, çocuklarıma bir şey alamaz hale geldim" diyerek sinir krizleri geçirdi. Olay yerine gelen Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amiri Ertuğrul Güler, "Borç nasıl olsa ödenir, çocuklarını babasız bırakma. Onlar babasız ne yapar" diyerek Küçükkoyuncu'yu ikna etmeye çalıştı. Yan taraftan dolaşan polisler, birkaç defa Küçükkoyuncu'yu yakalamaya çalıştı ancak başarılı olamadı. Cinayet Büro Amiri Güler, Küçükkoyuncu'nun boğazından bıçağı indirdiğini fark ederek kolundan yakaladı. Bu sırada diğer polisler de Küçükkoyuncu'yu yakalayarak üst geçidin üzerine çekti. Etkisiz hale getirilen şahıs, sağlık kontrolü için ambulansla Konya Numune Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA