• Konya12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Karnında unutulan bıçakla 9 yıl yaşadı
30 Kasım 2012 Cuma 15:47

Karnında unutulan bıçakla 9 yıl yaşadı

Edirne'nin Uzunköprü ilçesine bağlı Turnacı köyünde 9 yıl önce kavgada bıçaklanan 37 yaşındaki Nihat Çevik'in karnında bıçağın unutulduğu ortaya çıktı. Çevik'in karnındaki bıçakla 9 yıl yaşadığı...
Edirne'nin Uzunköprü ilçesine bağlı Turnacı köyünde 9 yıl önce kavgada bıçaklanan 37 yaşındaki Nihat Çevik'in karnında bıçağın unutulduğu ortaya çıktı. Çevik'in karnındaki bıçakla 9 yıl yaşadığı belirlendi.
Nihat Çevik, 2003 yılında bir köy düğününde çıkan tartışmada karnından bıçaklandı. Kan kaybı nedeniyle kendinden geçen Çevik, ambulansla Uzunköprü Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Burada yapılan ameliyattan sonra odaya alınan Çevik, 7 gün süren tedavinin altından taburcu edildi. Yarası tamamen iyileşen Uzunköprülü genç normal yaşamına döndü.
Ardından çalışmak üzere İstanbul’a yerleşen Çevik, arkadaşına ait bir taşımacılık şirketinde masa başı işe başladı. Burada işine gidip gelen genç adam, zaman zaman büyük alışveriş merkezlerinin güvenlik kapısında geçişlerde sorun yaşadı. Çevik, büyük alışveriş merkezlerindeki güvenlik kapısından geçişler alarm sesi gelmesi üzerinde güvenlik görevlileri tarafından üzeri sıkı arandıktan sonra ancak içeri alınıyordu.
Görevliler bu konuda zaman zaman tartışma yaşayan Çevik, 15 gün önce işyeri rampasından düştü. Bacağı incinen Çevik, İstanbul’daki özel bir hastaneye kaldırıldı. Çevik'in hastanede çekilen röntgeninde 9 yıl önce kavgada kullanılan bıçağın karnında unutulduğu belirlendi.
Çevik, evraklarını alarak Uzunköprü Devlet Hastanesi’ne geldi. Hastane bahçesinde açıklama yapan Nihat Çevik, 9 yıl önce bir düğünde yaşanan bıçaklanma olayından sonra kendinden geçmiş bir şekilde hastaneye getirildiğini söyledi. Hastanede ameliyat olduğunu anlatan Çevik, başka bir rahatsızlık için gittiği İstanbul’daki hastanede böyle bir durumun ortaya çıktığını belirtti.
Filmi gördükten sonra büyük bir şok yaşadığını ifade eden Çevik, içeride kırılan bıçağın çıkarılmayıp emaneten bir dikişin atıldığını iddia etti. Yaşadığı bu olaydan dolayı şikayetçi olduğunu kaydeden Çevik, bunun için avukatı aracılığıyla her türlü yasal hakkını arayacağını dile getirdi.
Hastane başhekimliğinden yapılan açıklamada olayla ilgili idari soruşturma başlatıldığı kaydedildi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA