• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Karatayda bayram öncesi 200 çocuk giydirildi
14 Ağustos 2012 Salı 15:00

Karatay'da bayram öncesi 200 çocuk giydirildi

Yapılan hizmetlerle ilçenin çehresini değiştirecek çalışmalara imza atan Karatay Belediyesi, fiziki ve kültürel belediyeciliğin yanı sıra Sosyal Belediyeciliğe de önem veriyor.

Yapılan hizmetlerle ilçenin çehresini değiştirecek çalışmalara imza atan Karatay Belediyesi, fiziki ve kültürel belediyeciliğin yanı sıra Sosyal Belediyeciliğe de önem veriyor. İlçe genelindeki ihtiyaç sahibi ailelere kucak açan Karatay Belediyesi, aşevinden nakdi yardıma, Şefkat evlerinden gıda yardımına, asker maaşından Karatay Kart uygulamasına kadar her konuda yardım elini uzatıyor.

Ramazan ayı süresince ihtiyaç sahibi her ailenin evine iftar yemeğini ulaştıran Karatay Belediyesi, ilçe genelindeki hayata yenik düşmüş ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarını da düşünerek Ramazan Bayramı öncesi sevindirdi. Konuyla ilgi bir açıklama yapan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, “Yapılan hizmetlerle Karatay ilçesi değişim süreci yaşarken, sosyal belediyecilik anlayışını geliştirerek nerede ihtiyaç sahibi bir aile var ise oraya koştuk. Karatay Belediyesi olarak imkânlar çerçevesinde yardımlarımız sürecektir’’ dedi. Belediyemiz Sosyal Hizmetler Müdürlüğünce belirlenen 200 çocuk dilediği kıyafet ve ayakkabıyı almaları için anlaşmalı firmalara yönlendirildiğini ifade eden Hançerli, bu uygulama ile her çocuğun beğendiği bayramlığı gönül rahatlığı ile almasını sağladıklarını belirtti. Dayanışmanın kaynaşmanın doruğa ulaştığı bu ayda, Karatay’da ihtiyaç sahibi 200 çocuğun giydirilmesinin bir dayanışma örneği olduğunu söyleyen Hançerli,  Ramazan Bayramı’nda çocukların yüzünde tebessüm kaynağı olmak istediklerini dile getirdi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA