• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Karatay Müşahitlerini Eğitiyor
07 Şubat 2009 Cumartesi 14:31

Karatay Müşahitlerini Eğitiyor

AK Parti Karatay İlçe Teşkilatınca 29 Mart yerel seçimlerinde sandık başında görev alacak müşahitler için eğitim semineri verildi.

AK Parti Karatay İlçe Teşkilatınca 29 Mart yerel seçimlerinde sandık başında görev alacak müşahitler için eğitim semineri verildi.

Yerel seçimlerde sandıklarda görev alacak müşahitleri eğitmek amacıyla İlçe Seçim İşleri Başkanlığı'nca yapılan müşahit eğitim toplantıları ilçe teşkilat binasında her gün düzenli olarak devam ediyor. İlçe teşkilatı tarafından yapılan müşahit toplantısına katılan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli seçimlerin önemine değinerek, Karatay'ın 29 Mart yerel seçimleri sonunda alacağı oy oranı ile Türkiye rekoruna yeniden imza atacağını belirtti.

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, '' Bize inanan ve güvenen vatandaşlarımıza layık olabilmek için yoğun bir şekilde çalıştığımız 5 yılın ardından bize destek verenleri mahcup etmemenin gururunu yaşıyoruz. Karatay ilçesi bu hizmet döneminde gereken hizmetin fazlasını layıkıyla almıştır'' dedi.

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli'nin konuşmasından sonra ilçe seçim işleri başkanlığı tarafından sandık başında görev yapacak olan müşahitlere, seçim öncesinde ve seçim sırasında yapılması gereken görevler konusunda aydınlatıcı bilgiler verildi. Sandık müşahidi eğitim semineri karşılıklı soru ve cevapların ardından son buldu.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA