• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İttifaktan kan bağışına destek
07 Nisan 2009 Salı 15:47

İttifak'tan kan bağışına destek

İttifak Holding, Türk Kızılayı ve Konya Kan Merkezi işbirliği ile düzenlenen Kan Bağışı kampanyası ve Gönüllü Kan Bağışçısı Eğitim Semineri Kule Sini Restaurantta gerçekleştirildi.
İttifak Holding, Türk Kızılay’ı ve Konya Kan Merkezi işbirliği ile düzenlenen Kan Bağışı kampanyası ve “Gönüllü Kan Bağışçısı Eğitim Semineri” Kule Sini Restaurant’ta gerçekleştirildi.
 
İttifak Holding Genel Merkezi yönetici ve çalışanları ile Seha Yapı personelinin kan bağışında bulunduğu programda konuşan İttifak Holding Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Ahmet Akman, toplumun sağlık ve sosyal ihtiyaçları için düzenlenen kampanyalara katılımın vatandaşlık görevi olduğunun altını çizdi. Kan bağışı ile ilgili önemli noktalara değinen Akman, “Herhangi bir rahatsızlığından dolayı kana ihtiyacı olan insanlarımızın tek kaynağı yine insandır. Bu kaynağınsa bilinçli olarak sağlık problemi yaşayan vatandaşlarımıza sürekli destek olması gerektiğine inanıyoruz. Sağlıklı bireyler 3 ayda bir 15 dakikasını ayırarak birçok insanımızın sağlığına kavuşmasına destek olabilirler” dedi.
 
 Gönüllü kan bağışçısı eğitim semineri için Kan Merkezi yönetici ve çalışanlarına da teşekkür eden Dr. Ahmet Akman, sağlıklı bir insanın 3 ay ara ile kan bağışında bulunabileceğini, kan vermenin kanı kullanan kişiler açısından olduğu gibi kan verenler için de bir sağlık vesilesi olduğunu söyledi.

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA