• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İttifak yaşlıları unutmadı
21 Mart 2009 Cumartesi 09:30

İttifak yaşlıları unutmadı

İttifak Holding yaşlıları sevindirdi.

 

Yaşlılar Haftası nedeniyle Dr. İsmail Işık Huzurevi ve Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezi sakinleri ile İttifak Holding yöneticileri öğlen yemeğinde bir araya geldi.
 
Kule Sini restoranda düzenlenen yemekte İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Seyit Mehmet Buğa ve İttifak Holding Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Ahmet Akman huzurevi sakinleri ile bir süre sohbet etti.
 
İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Seyit Mehmet Buğa yemekte yaptığı konuşmada, yaşlılarımızın sevgi, saygı ve hürmete layık insanlar olduğunu, bu günümüzü onlardan miras olarak aldığımızı vurguladı. Yaşlılarımızın yılda sadece birkaç gün değil, her gün hatırlanması gerektiğinin önemine değinen Buğa, gelecek nesillere yaşanılabilir bir dünya bırakmak için gösterilen çabaların içerisinde toplum içerisindeki yaşlılarımızın bilgi ve tecrübelerinin de ciddi öneme sahip olduğunu, bu bilgi ve tecrübeden de yararlanılması gerektiğinin altını çizdi.
 
Huzurevi Müdürü Mustafa Gürbüz’de İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Seyit Mehmet Buğa ve çalışma arkadaşlarına, yaşlıları unutmadıklarından ve huzurevine vermiş oldukları desteklerinden dolayı tüm huzurevi sakinleri adına teşekkürlerini iletti.

  

 

 

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA