• Konya21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İttifak edenler, sigarayı bırakıyor…
04 Kasım 2009 Çarşamba 15:19

İttifak edenler, sigarayı bırakıyor…

İttifak Holding tarafından; İttifak Holding ve grup şirketlerinin sigara kullanan çalışanlarına yönelik sigarayı bırakmalarını teşvik etmek amacıyla

İttifak Holding tarafından; İttifak Holding ve grup şirketlerinin sigara kullanan çalışanlarına yönelik sigarayı bırakmalarını teşvik etmek amacıyla “İttifak Ettik Sigarayı Bırakıyoruz” ismiyle bir kampanya başlattı.

Ülke genelinde uygulamaya başlanan kapalı alanlarda sigara içme yasağını gönüllülük esasına göre tüm çalışanlarının hayatının bütününe yaymaları noktasında destek olmak amacıyla bir proje uygulamayı istediklerini belirten İttifak Holding Genel Müdürü Ali Körpe yaptığı açıklamada “İttifak Ettik Sigarayı Bırakıyoruz” kampanyalarına ilişkin şu bilgilere yer verdi;

“Kampanyamızda gönüllüğü esas alıyoruz. Sigarayı bırakmak isteyen tüm personelimize gruplar halinde “sigaranın zararları”nı anlatan konferanslar tertipliyoruz. Kurum doktorumuz Musa Konakçı Bey’in görsel ve işitsel malzemeler ile desteklediği konferanslar ile sigarasız ve sağlıklı yaşamın ip uçlarını da öğrenmiş oluyoruz.”

Psikolojik ve fizyolojik bağımlılıklardan bireysel çabalarla kurtulmanın zorluğuna dikkat çeken Körpe açıklamasını şu sözlerle sürdürdü; Sigara kullanma alışkanlığı insan hayatında en zor terk edilen alışkanlıklardan birisi. Çalışma arkadaşlarımızın zor terk edilebilen bu alışkanlıktan daha kolay uzaklaşabilmeleri için düzenlediğimiz kurum içi konferanslar ile birlikte sigara bırakmak için üretilen yardımcı ürünleri de biz karşılıyoruz. Kampanyamıza üç yüzün üzerinde çalışanımız müracaat etti. Arkadaşlarımızın kendi içerisinde birbirlerini destekleyerek sigara bırakmayı daha kolay hale getirdiklerini gözlemliyoruz. Bu durum da bizleri ziyadesiyle memnun ediyor.”

 Bu ve benzeri kampanyaların grup içerisinde sürdürüleceğine de dikkat çeken İttifak Holding Genel Müdürü Ali Körpe, kampanyaya vesile olan ve sigarayı bırakma kararı alan arkadaşlarını kutlarken, ülke insanımızın ve tüm insanlığın sağlıklı yaşama kavuşması için çalışan tüm kurumlara teşekkür etti.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA