Karakter boyutu :






09 Nisan 2009 Perşembe 11:09
İşte Yazıcıoğlu'nun son görüntüleri!
Kazayla ilgili helikopter içinden çekilen son görüntüler ortaya çıktı. Video donarak ölen İHA muhabiri Güneş'e ait..
Kazayla ilgili helikopter içinden çekilen son görüntüler ortaya çıktı. Video donarak ölen İHA muhabiri Güneş'e ait..
25 Mart Çarşamba günü Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesine bağlı Keş Dağı mevkiinde düşen helikopterde yaşananlar 16 gün sonra İHA Muhabiri İsmail Güneş'in görüntüleriyle günyüzüne çıktı.
GÖRÜNTÜLER SİVAS'TAN SONRA BAŞLIYOR
Kahramanmaraş Cumhuriyet Savcılığı tarafından incelendikten sonra İsmail Güneş'in ailesine teslim edilen kasetteki görüntüler, Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindekilerin Sivas'tan yola çıkmasıyla başlıyor.
TELEFONLA GEMEREK'E BAĞLANIP OY İSTİYOR
Havada gazeteleri inceleyen Muhsin Yazıcıoğlu, cep telefonuyla Sivas Gemerek'e telekonferans yöntemiyle bağlanıyor ve belediye başkan adayı için toplanan kalabalıktan oy istiyor.
OLUMSUZ HAVA KOŞULLARI
Kamera kaydında bölgedeki olumsuz hava koşulları da net bir şekilde yeralıyor ve Muhsin Yazıcıoğlu'nun bu hava şartlarına rağmen üzerinde sadece ceket olması dikkat çekiyor.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABER BAŞLIKLARI
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA