• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Foseptik çukurunda boğuldu!
14 Mart 2009 Cumartesi 15:52

Foseptik çukurunda boğuldu!

Konya'da 2 yaşındaki bir çocuk, fosseptik çukurunda boğuldu.
Konya'da 2 yaşındaki bir çocuk, fosseptik çukuruna giren topunu almak isterken, çukura düşmesi sonucu boğularak hayatını kaybetti. Çukurun içerisinde çocuğunun cansız bedenini gören anne, sinir krizleri geçirdi.
 
Alınan bilgiye göre, olay Konya'nın Altınekin ilçesine bağlı Dedeler beldesinde meydana geldi. İddiaya göre, evlerinin önünde top oynayan Yasin Çoban, topunu fosseptik çukuruna düşürdü. Bir süre topu almaya çalışan çocuk, daha sonra çukura doğru eğildi. Üzeri kapalı olan çukurun yanında açılmış olan delikten aşağıya doğru bakan Çoban, dengesini kaybederek çukura düştü. Küçük çocuk, çukurun içerisinde bulunan 2 metre derinliğindeki suda boğularak hayatını kaybetti.
 
Havanın güzel olmasından dolayı arkadaşlarıyla oynadığını düşünen anne Ayşe Çoban (25), bir süre sonra çocuğunu aramaya başladı. Bahçede bulamayınca sokağa bakan kadın, saatlerce aramasına rağmen bulamadı. Daha sonra eşine ve akrabalarına haber veren Ayşe Çoban, bahçede bulunan çukura baktı. Çukurdaki delikten içeri düşebileceğini düşünen anne Çoban, akrabalarıyla çukurun üzerindeki kapağı kaldırdı. Çukurun içerisinde çocuğunun cansız bedenini gören Çoban sinir krizleri geçirdi. Tek çocuğunu kaybeden aile, akrabalarının yardımıyla sakinleştirildi.
 
(CİHAN)
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA