• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Esen Muhtarlarla Beraber
20 Şubat 2009 Cuma 17:00

Esen Muhtarlarla Beraber

Selçuklu Belediye Başkanı Doç. Dr. Adem Esen, Konya Muhtarlar Derneğini ziyaret etti.

Selçuklu Belediye Başkanı Doç. Dr. Adem Esen, Konya Muhtarlar Derneğini ziyaret etti.

Konya Muhtarlar Dernek Başkanı Muzaffer Gülsöz’ü ziyaret eden, Selçuklu Belediye Başkanı Doç. Dr. Adem Esen, yaşanabilir bir Selçuklu için muhtarlarla birlikte çalıştıklarını söyledi.

Belediye hizmetlerine yön verirken ilgili mahalle muhtarlarının fikrini almanın önemine dikkat çeken Selçuklu Belediye Başkanı Doç. Dr. Adem Esen, Konya’daki tüm muhtarlarla iyi ilişkiler ve diyalog içersinde olduklarını belirtti.

Başkan Esen, “Muhtarlarımızla birlikte mahallelerimiz için yapılacak çalışmaları önceden tespit ediyoruz. Belediye olarak mahallelerde hangi hizmetlere öncelik vermeliyiz, hangi hizmetler isteniyor bunların analizini yaptık. İlçemizin tüm mahallelerinde neler eksik, neler öncelikli olarak isteniyor bunları programlamak gerekiyor. Birbirine benzer ve yakın mahalleleri belirleyip bu doğrultuda muhtarlarımızla birlikte periyodik olarak mutat toplantılar düzenledik. Hizmetlerimize ve çalışmalarımızı bu yönde belirleyip birlikte karar verdik. Hemşerilerimize yaşadıkları bölgelerde programa alınan hizmetleri yaparak, bir uçtan bir uca belediyecilik alanında her türlü çalışmanın içerisinde, nezih ve modern bir ilçe oluşturmaya gayret gösteriyoruz. Bu manada daha yaşanabilir bir Selçuklu için, mahallelerimizi güzelleştirmek hepimizin görevidir” dedi.

Sokak ve caddelere hakim olmanın önemine vurgu yapan Başkan Esen, mahallelerde, cadde ve sokaklarda teknik ekiple, mühendislerle ve muhtarlarla birebir incelemelerde bulunduklarını sözlerine ekledi.

Konya Muhtarlar Derneği Başkanı Muzaffer Gülsöz ve muhtarlar Başkan Esen’e teşekkür ederek, bundan sonraki süreçte de başarı dileğinde bulundular.

Dernek Başkanı Muzaffer Gülsöz ise “on yıldır Selçuklu Belediye Başkanı Doç. Dr. Adem Esen ile birlikte çalıştık. Selçuklu’ya yapılan tüm hizmet ve çalışmaları yakinen biliyor ve takip ediyoruz. Selçuklu Belediye Başkanı Doç. Dr. Adem Esen, Selçuklu’da çok başarılı hizmetlere imza attı. Konya’daki tüm mahalle muhtarları adına ve özellikle Selçuklu’daki mahalle muhtarları adına teşekkür ediyorum.”dedi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA