• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Eruygur Konyaya kaç puan verdi?
11 Mayıs 2009 Pazartesi 09:31

Eruygur Konya'ya kaç puan verdi?

İşte Eruygur'un şehirleri puan sırasına göre ayırma nedeni...
Şener Eruygur illeri 'irticai tehdit'e göre sıralamış. Ele geçerilen belgede şehirlere ham puan ve sayısal not verilmiş.
 
Eruygur’da bulunan bir belgede ‘irticai tehdit’ sıralamasında İstanbul birinci. İstanbul’u Ankara, Diyarbakır, İzmir ve Konya takip ediyor. Antalya’nın karnesi Erzurum ve Kayseri’den daha kötü.

Ergenekon davası sanıklarından eski Jandarma Genel Komutanı emekli Orgeneral Şener Eruygur’da ele geçirilen belgeler arasında, 81 ilin bulunduğu, “İllerin İrticai Tehdit Durumuna Göre Sıralandırması” isimli bir belge de yer aldı. “Gizli” ibareli belgeye göre, İstanbul “irticai tehdit” sıralamasında birinci sırada. İstanbul’u, Ankara ve Diyarbakır takip ediyor.

Bir raporun eki olduğu tahmin edilen ve kim tarafından, hangi tarihte hazırlandığına dair bir bilgi bulunmayan belgeye göre, iller, “ham puan” “sayısal not” “harf grubu” ve “sınıf” gibi ölçütlerle değerlendirilmiş.

Listeye göre, irtica tehdidinin en yoğun olduğu 16 il A kategorinde gösteriliyor. Bu illerin 100 üzerinden puanı ise 85 ve üstünde. B sınıfında 14, C grubunda 12, D grubunda 22, E grubunda 9 ve F grubunda ise 8 il yer alıyor.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA