• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Engin Noyan Konyada İşadamlarına Seslendi
23 Şubat 2009 Pazartesi 04:22

Engin Noyan Konya'da İşadamlarına Seslendi

MÜSİAD Gençlik Kurulu Konya Şubesi 4.Genişletilmiş İstişare Toplantısı, MÜSİAD Konya Şubesi toplantı salonunda gerçekleştirildi.

MÜSİAD Gençlik Kurulu Konya Şubesi 4.Genişletilmiş İstişare Toplantısı, MÜSİAD Konya Şubesi toplantı salonunda gerçekleştirildi. Programa, Münip Engin Noyan, Konya İl Müftüsü Şükrü Özbuğday, Bayındırlık ve İskan İl Müdürü Cahit Birkan, MÜSİAD Konya Şube BaşkanıAslan Korkmaz, MÜSİADKonya şubesi4. Dönem Başkanı Selçuk Öztürk, Genç MÜSİAD Konya şubesi yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıdaGenç MÜSİADüyesi ve davetliler katıldı.

Programda konuşan MÜSİAD Konya Şube Başkanı Aslan Korkmaz, genç işadamlarının her zaman yanlarında olduklarını belirterek, “Konya şubesi olarak, 2002 yılında MÜSİAD bünyesinde, genç işadamı ve yönetici pozisyonundaki gençlerimizi bir arada toplayarak, hem iş dünyasına ait bilgi, birikim ve tecrübe kazanmalarını sağlamak hem de geleceğin işadamlarını ve yöneticilerini yetiştirmeyi hedefledik. Bugün gelinen noktadagenç MÜSİADKonya şubesi bu hedefleri yakalamış ve yoluna hızla devam etmektedir.

MÜSİAD Gençlik Kurulu Konya Şube BaşkanıMustafa Kozanise, MÜSİAD olarak genç işadamlarına gereken bilgi, kültür, ve deneyimi kazandıklarını söyledi.

Konuşmaların ardından MÜSİAD Gençlik Kurulu iletişim birim başkanı Veli Vural 2008 yılı faaliyet raporunu, MÜSİAD Gençlik Kurulu Konya Şube BaşkanıMustafa Kozanise 2009 yılı hedeflerini katılımcılara aktardı. Faaliyet raporlarının okunmasından sonra ise MÜSİAD Gençlik Kurulu Konya şubesinin 2009 yılı yönetim kurulu takdim edildi.

Konferans öncesi ise yaklaşık 40 yeni üyeye rozetleri takılarak, yaş haddinden dolayı üyelikten ayrılanlara plaketleri takdim edildi.

Programın son bölümünde ise Münib Engin Noyan katılımcılara bir konferans verdi. Birlik ve beraberliğin önemine değinen Noyan, “Yurt içerisinde ve yurt dışında faaliyet gösteren iş adamlarımızın birlikte hareket ederek daha iyi hizmet vermeleri ile toplumumuzun ahlaki ve manevi yönden gelişimde bulunmaları için destek sağlamaları çok önemlidir” diye konuştu.

Martin Luther filminin çekilmesine destek verenlerin, yapım maliyetlerini üstlenenlerin, protestan işadamları olduğuna vurgu yapan Engin Noyan, “Bizim işadamlarımızda kültür sanat faaliyetlerini destekleyerek, toplumda manevi bilincin artmasında katkıda bulunabilirler. Bu bizim için çok gerekli ihtiyaçlardandır” dedi.

Gecenin anısına ise Münip Engin Noyan’aMustafa Kozantarafından bir hediye takdim edildi.

 

 

 

 

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA