• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Dua vakti çaldılar
20 Ekim 2009 Salı 13:22

Dua vakti çaldılar

Konya'nın Beyşehir ilçesinde bir düğünde dua edilirken içerisinde nakit para,
Konya'nın Beyşehir ilçesinde bir düğünde dua edilirken içerisinde nakit para, cep telefonu, kredi kartı bulunan çantaları çalan hırsızlar kayıplara karıştı.
Edinilen bilgiye göre, göl kıyısındaki Köprübaşı Caddesi'nde faaliyet gösteren bir düğün salonunda gerçekleştirilen düğün merasimine katılan iki bayan, dua yapılmak üzere ayağa kalkıp ellerini semaya açınca çantalarını oturdukları sandalyenin üzerine bıraktı. Çantaları fark eden hırsızlar sandalyenin üzerinden fark ettirmeden alarak ortadan kayboldu.
 
Duanın tamamlanmasının ardından çantalarının yerinde olmadığını bir süre sonra fark eden iki bayan durumu polise bildirdi. Bayanlar olay yerine gelen polise, çantalarının içerisinde 200 lira nakit para, kredi kartı, cep telefonu ve kimlik gibi eşyalarının olduğu bilgisini verdi. Bu arada, hırsız ya da hırsızların eşkalini belirlemek için harekete geçen polis, düğün çekimi yapılan kasetlerle birlikte iş yerinin güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi. Yapılan incelemede çantaları çalan iki hırsızdan birinin bayan, diğerinin erkek olduğu tespit edildi. Güvenlik kamerasına yakalanan genç yaşlardaki iki hırsızlık şüphelisinden bayanın, kayıtlarda düğün salonunun bulunduğu Mehmet Akif Ersoy Parkı'na girerken elinin boş olduğu, ancak arkadaşıyla birlikte çıkarken omuzunda iki ayrı çantanın bulunduğu görülüyor. Polis güvenlik kameralarından eşkali belirlenen şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA