• Konya16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
DTPden bir Türk Bayramı istismarı!
21 Mart 2009 Cumartesi 23:22

DTP'den bir Türk Bayramı istismarı!

Konya'da düzenlenen Nevruz etkinliklerinde, PKK'nın meclise taşındığı bir kez daha ispatlandı.
Konya'da Demokratik Toplum Partisi (DTP) tarafından düzenlenen Nevruz Bayramıetkinliğinde "Yaşasın Apo" sloganları atıldı.

Uğurlu Açık Oto Pazarı'ndadüzenlenen etkinliğe çok sayıda DTP'li katılırken, yapılan konuşmalar sırasında"Yaşasın Apo, Sayın Öcalan, Şehitler Ölmez, İmralı'ya Selam" şeklinde sloganlaratıldı. Etkinliğe yöresel kıyafetleri ile katılan kadınlar dikkat çekerken, çoksayıda çocuğun olduğu gözlendi. Nevruz ateşinin yakılmasının ardından kürsüyegelen DTP Konya İl Başkanı Ayfer Aymaz, Türkiye'de yaşanan Kürt sorunununmuhataplarıyla çözülmesi gerektiğini belirterek, "Bu çözümü Erbil'de değil,burada aramalıyız. Eğer bu çözümün muhatabı PKK ve Sayın Öcalan ise bunlarlaoturulup Kürt sorununa çözüm bulunmalıdır" şeklinde konuştu.
Yapılankonuşmaların ardından sahneye çıkan mahalli sanatçılar söyledikleri Kürtçeşarkılarla kalabalığı coştururken, etkinlik olaysız sona erdi.
 
YORUMLAR
KAHROLSUN PKK
FATİH KAYA
ÇANAKKALEDE TÜRK KÜRT OMUZ OMUZA ÇARPIŞIP DÜŞMANI DENİZE DÖKMÜŞÜZ...TÜRKİYE COMHURİYETİ DEVLETİ SINIRLARINDA YAŞAYAN KÜRT KARDEŞLERİMİZ AVUKAT MÜHENDİS MİLLETVEKİLİ HER ŞEY OLABİLİYORSA ÇALIŞIN İŞİNİZE BAKIN........TEK DEVLET TEK MİLLET TEK BAYRAK...
85.110.28.32
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA