• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Başkan Kalaycı’ya eğitime katkı plaketi
27 Ekim 2009 Salı 15:17

Başkan Kalaycı’ya eğitime katkı plaketi

Meram Belediyesi yeni eğitim-öğretim yılında 25 okulda çevre düzenlemesi ve tadilat yaptı.

 

Meram Belediyesi yeni eğitim-öğretim yılında 25 okulda çevre düzenlemesi ve tadilat yaptı. Şehit Kubilay Anaokulu’nun çevre düzenlemesinden dolayı Başkan Kalaycı’ya plaket verildi.

Şehit Kubilay Anaokulu’nun fiziki şartlarının düzenlenmesine katkı sağlayanlara düzenlenen törenle plaket takdim edildi.
Programa Konya İl Milli Eğitim Müdürü Halil Şahin, Konya İl Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa Çıpan, Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı, Meram İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Üstünel ve davetliler katıldı.
Plaket töreninden önce anaokulu öğrencilerinin yaptığı gösteriler büyük beğeni topladı.
Şehit Kubilay Anaokulu Müdürü Pınar Aksum, okul öncesi eğitimin geliştirilmesi ve yaygınlaştırılmasına katkıda bulunmaya çalıştıklarını belirterek, okullarının fiziki şartlarının iyileştirilmesine katkıda bulunan Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı ve diğer hayırseverlere teşekkür etti.
Başkan Kalaycı’nın plaketini İl Milli Eğitim Müdürü Halil Şahin verdi. Okul öncesi eğitimin zorunlu olmasını beklemeden 6 yaş grubundaki bütün çocukların mutlaka okulla tanıştırılması gerektiğini belirten Milli Eğitim Müdürü Şahin, bu konuyla ilgili olarak hazırladıkları proje hakkında bilgi verdi.
Meram ilçesinde 20-25 okulun çevre düzenlemesini yaptıklarını belirten Başkan Kalaycı, “Şehit Kubilay Anaokulu’nun çevre düzenlemesi ve diğer taleplerini de ekiplerimiz en kısa süre içinde tamamladılar. Geleceğimizin idarecileri, doktorları, mühendisleri olacak bu yavrularımızın eğitimine katkıda bulunan başta öğretmenlerimiz olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Okul öncesi eğitimin önemi her geçen gün artmaktadır. Belediye olarak AB Koordinasyon Merkezi’mizde bu konuyla ilgili projeler hazırlatıyoruz” dedi.
Meram Belediyesi Başkan Yardımcısı Hüseyin Hakan Aracı’nın plaketini ise İl Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa Çıpan verdi.
İl Müdürü Çıpan, anaokulu ve ilköğretim okullarına dağıtılmak üzere Mevlana hikayeleri, çizgi film ve boyama kitabı hazırlattıklarını söyledi. Okulun fiziki düzenlemesine katkıda bulunan diğer hayırseverlerin ödüllerini de Meram İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil Şahin verdi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA