• Konya13 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Başkan Altaydan Demirci iş merkezine ziyaret
08 Kasım 2009 Pazar 14:46

Başkan Altay'dan Demirci iş merkezine ziyaret

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay Demirci İş Merkezi esnafını ziyaret etti.

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay Demirci İş Merkezi esnafını ziyaret etti. Esnaflarla ve alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet eden Başkan Altay, Konya’da ticari hayatın güçlendirilmesine olanak sağlayan her türlü girişime sıcak baktıklarını ifade etti.

 

İş Merkezlerinin kendine has bir ticari hayatının olduğunu ve bundan Konyalıların kazançlı çıktığına vurgu yapan Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Konya’da yaşayan herkes mutlaka iş merkezlerinde bulunan işyerlerinden alışveriş yapmıştır. Zaman zaman buradaki kalabalığa şahit oluyoruz. Ticarette arz ve talep dengesi sağlandığı zaman ortaya farklı bir pazar çıkmaktadır. Demirci iş merkezi bu duruma güzel bir örnektir. Buradaki ticari hayatın satıcı ve alıcı için uygun koşullarda yapılması için belediye olarak üzerimize düşeni yapıyoruz. Her alanda birlikte hareket ederek gücümüzü artırmalıyız. Hemşehrimiz, esnafımız, sanayicimiz, kurumlarımız ve belediyemiz birlikte daha güçlü bir Selçuklu’yu oluşturuyoruz” dedi.

 

Demirci İş Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Hoca ise ; “Selçuklu Belediye Başkanımızın esnafımızla sürekli birlikte olması bizlere moral vermektedir.  Başkanımızı yanımızda görmek problemlerimizi, istek ve teşekkürlerimizi kendisine birinci ağızdan aktarma şansı veriyor. Tüm esnaflarımız adına Başkanımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

İş Merkezinde alışveriş yapan vatandaşlarla da sohbet eden Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, şehrin ihtiyaçlarını giderirken herkesin fikrine değer vererek proje üretimi yapmak ve başarılarının sevincini de birlikte paylaşmak istediklerini söyledi.

 

Başkan Altay daha sonra çarşı esnafından alışveriş yaptı.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA