• Konya17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Asansörde gasp dehşeti
06 Ağustos 2009 Perşembe 10:29

Asansörde gasp dehşeti

Konya'da, oturduğu daireden çöp dökmek için çıkan 42 yaşındaki Havva Özel, evine çıkmak için asansöre bindiği sırada 14- 15 yaşlarındaki 2 çocuğun saldırısına uğradı.

Konya'da, oturduğu daireden çöp dökmek için çıkan 42 yaşındaki Havva Özel, evine çıkmak için asansöre bindiği sırada 14- 15 yaşlarındaki 2 çocuğun saldırısına uğradı.

Saldırganlar, Özel'in boğazına bıçak dayayıp, koluna ve eline jilet attıktan sonra, zorla kadının kolundaki altın bileziği alarak kaçtı. Olayın şokunu uzun süre atlatamayan Havva Özel, hastaneye kaldırıldı.

Çöpleri siteki konteynere döken Havva Özel, sonra apartmana girerek dairesine çıkmak için asansöre bindi. Bu sırada arkasından gelen kimlikleri henüz tesbit edilemeyen 14- 15 yaşlarındaki 2 çocuk kadına saldırdı. Kadının boğazına bıçak dayayıp koluna ve eline jilet atan 2 çocuk, zorla kadının kolundaki ‘kilitli burma’ olarak tabir edilen altın bileziği çıkartıp aldı. 2 çocuk ardından olay yerinden hızla uzaklaştı. Şok yaşayan Havva Özel, durumu eşine ve polise bildirdi. Kolu ve elindeki kesikler nedeniyle olay yerine gelen ambulansta tedavi olan Özel, eşi İhsan Özel ile birlikte Köprübaşı Polis Merkezi'ne gidip ifade verdi.

Olayın şokunu uzun süre üzerinden atamayan Havva Özel, “Çöp döktüm. Eve çıkmak için asansöre bindiğimde bir anda arkamdan gelen iki çoçuk bana saldırdı. Biri boğazıma bıçak dayadı. Sesimi çıkartırsam öldüreceklerini söylediler. O sırada diğeri kolumu ve elimi jiletle kesti. Zorla bileziğimi aldıktan sonra kaçtılar. Altın yüzüğüm kanlar içinde kalınca onu görmediler. Çok korktum. Ne yapacağımı şaşırdım” dedi.

Kadının eşi market işleten 42 yaşındaki İhsan Özel de “Gündüz saatlerinde artık bu olaylar işleniyorsa pes artık” dedi. Havva Özel'in kolundaki bileziğin bin TL değerinde olduğu öğrenildi.

Polis, eşkal doğrulutusunda iki çocuğun yakalanması için çalışma başlattı.

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA