• Konya16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Arkadaşı ölmesine izin vermedi
26 Temmuz 2009 Pazar 15:17

Arkadaşı ölmesine izin vermedi

Konya'nın Beyşehir ilçesinde kendini ağaca asarak intihar etmek isteyen şahsı, son anda yetişen arkadaşı urganı testere ile keserek ölümden kurtardı.
Konya'nın Beyşehir ilçesinde kendini ağaca asarak intihar etmek isteyen şahsı, son anda yetişen arkadaşı urganı testere ile keserek ölümden kurtardı.
 
Edinilen bilgiye göre, ilçe merkezinde demirci ustası olarak çalıştığı öğrenilen M.P. (41) girdiği bunalım üzerine Beyşehir-Şamlar Köyü yolu üzerinde bulunan Atatürk Ormanında bir çam ağacına kendisini urganla asarak intihar etmek istedi. İntihar girişiminden önce eşiyle son kez telefonla görüştüğü öğrenilen şahıs, eşinin olayı hissetmesi üzerine şehir merkezinde esnaflık yapan yakın bir arkadaşına haber verdiği öğrenildi.
Olay üzerine, kendini asmak üzere olan şahsa telefonla ulaşıp bulunduğu yeri öğrenen arkadaşı, otomobiliyle süratle Atatürk Ormanı'na geldi. Ormanlık alanda demirci ustasının kendini astığını gören yakın arkadaşı, yanında getirdiği testere ile urganı keserek arkadaşının yeniden yaşama dönmesini sağladı.
 
Olayın haber verilmesi üzerine bölgeye güvenlik güçleri ve 112 sağlık görevlileri sevk edilirken, urganın kesilmesi sonucu yere düştükten sonra yaşam belirtileri gösteren demirci ustası Beyşehir Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırarak tedavi altına aldı. Hastanede röntgen filmi çekilen ve boynunda herhangi bir kırık bulgusuna rastlamayan sağlık görevlileri, bir süre müşahede altında tuttukları şahsı iyileştikten sonra taburcu etti.
Yakınları, alkollü olduğu iddia edilen demirci ustasının yaşadığı ekonomik sıkıntılar nedeniyle intihar girişiminde bulunmuş olabileceğini ileri sürdüler.
Jandarmanın olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA