• Konya15 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
A.Özcan ve Fetih caddelerine otobüs hattı
15 Eylül 2012 Cumartesi 15:44

A.Özcan ve Fetih caddelerine otobüs hattı

Konya Büyükşehir Belediyesi, 17 Eylül Pazartesi gününden itibaren Dr. Ahmet Özcan Caddesi ve Fetih Caddesinden geçecek şekilde yeni otobüs seferleri başlatıyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Daire Başkanlığı, 17 Eylül Pazartesi gününden itibaren yeni bir otobüs hattını hizmete başlatırken; bazı güzergahlarda da değişikliğe gidiyor.

A. ÖZCAN VE FETİH CADDELERİNE OTOBÜS HATTI

Buna göre, 17 Eylül Pazartesi gününden itibaren Dr. Ahmet Özcan Caddesi ve Fetih Caddesi’nden geçecek şekilde 14 hat numarası ile otobüs seferleri başlatılacak. Hattın güzergahı ise; Kültürpark, Abdülezelpaşa Caddesi, Sultan Cem Caddesi, Amber Reis Caddesi, Ferit Paşa Caddesi, Stad Sokak, Larende Caddesi, Dr. Ahmet Özcan Caddesi, Fetih Caddesi, Belh Kavşağı, Yeni İstanbul Caddesi, Tramvay Kunduracılar Durağı şeklinde gerçekleşecek.

40 NOLU HAT GÜZERGAHINDA DEĞİŞİKLİK

Konya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Daire Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, yine 17 Eylül Pazartesi gününden itibaren 40 nolu Araplar, Fevzi Çakmak, Marangozlar, Büsan Sanayi hattı otobüs seferlerinde, Aslım ve Demirciler Sanayilerinden geçecek şekilde güzergâh düzenlemesi yapıldığı vurgulandı.

Yeni eğitim-öğretim yılının başlaması nedeniyle, 17 Eylül Pazartesi günü yoğun saatlerde ek seferlerle hizmet verileceği de belirtilen açıklamada, yeni sefer saatlerinin Büyükşehir Belediyesi internet sayfasında ve duraklardaki ilan panolarından öğrenilebileceği hatırlatıldı.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA