• Konya21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Akyüreki tebrik eden edene
04 Nisan 2009 Cumartesi 17:39

Akyürek'i tebrik eden edene

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek tebrikleri kabul ediyor.
29 Mart 2009 tarihinde yapılan yerel seçimlerin ardından ikinci kez Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na seçilen Tahir Akyürek; sivil toplum kuruluşları, muhtarlar, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşların tebriklerini toplu olarak kabul etti.
 
Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda düzenlenen programa AK Parti İl Başkanı Faruk Dügen, AK Parti Konya Milletvekilleri Sami Güçlü, Hasan Angı, Orhan Erdem, Hüsnü Tuna, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Leyla Erdal, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclislerinin üyeleri, belde belediye başkanları, sivil toplum kuruluşlarının ve siyasi partilerin temsilcileri, muhtarlar ile binlerce Konyalı katıldı.
 
KONYA SEÇİMLERDE DE MODEL OLDU
 
Ülke genelinde insan yapısı, huzur şehri olması ve belediyecilik hizmetleriyle bir Konya modeli olduğunu kaydeden Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, seçimlerde gösterilen erdemli ve karakterli duruşla şimdi de bir seçim modeli oluştuğunu söyledi.
Her zaman seçimler için değil, insanlar için, gelecek nesiller için çalıştıklarını vurgulayan Başkan Akyürek, “Şimdi artık parti rozetlerimizi bir kenara bıraktık. Tüm insanlarımıza eşit, adil ve objektif bir şekilde hizmetlerimizi götüremeye devam edeceğiz. Çalışmalarımızda şahısların değil, kamunun ve şehrin menfaati ön planda olacaktır. Konya tarihinin rekor oylarıyla seçilmemiz sorumluluğumuzu artırdı. Bu bilinçle çalışmalarımız devam edecek. Seçimlerde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
 
BİNLERCE KİŞİ İLE TEK TEK TOKALAŞTILAR
 
Programa katılan Selçuklu, Meram ve Karatay Belediye Başkanları da seçimlerin şehrimiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını dileyerek, Konya’nın kalkınması için çalışacaklarını ifade ettiler.

Konuşmaların ardından Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı ve Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, programa katılan binlerce kişi ile tek tek tokalaşarak tebrikleri kabul ettiler.

 

 

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA