• Konya12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Akyürek kimlerle ziyarete gitti?
03 Mart 2009 Salı 14:41

Akyürek kimlerle ziyarete gitti?

İşte Tahir Akyürek'e ziyaretinde eşlik eden isimler...

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Konya Ticaret Odası (KTO) ve Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Konya Şubesi’ni ziyaret etti.

 
AK Parti Konya Milletvekilleri Hasan Angı, Kerim Özkul, Ali Öztürk ile birlikte Konya Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Üzülmez’i ziyaret eden Başkan Akyürek, KTO’nun bugüne kadar Konya’ya güzel hizmetlerde bulunduğunu hatırlatarak, başarılı çalışmaların devamını diledi. Konya’nın bir üniversite şehri olması ve Konya’nın sorunlarının çözümünde KTO’nun yaptığı çalışmaların önemine dikkat çeken Başkan Akyürek, Hüseyin Üzülmez ile birlikte yeni Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri’ne başarılar diledi.
 
KTO Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Üzülmez ise, oda olarak Konya’nın sosyal ve ekonomik hayatına büyük etkileri olduğunu kaydederek, sorunların hep birlikte çözülmesi için gayret gösterdiklerini ifade etti. Üzülmez, KTO’nun Konya sorunlarını geçmişten bu yana hep sahiplendiğini vurguladı.
 
Ziyarete katılan AK Parti Konya Milletvekili Hasan Angı, KTO’nun yaptığı güzel çalışmaların bundan sonra da artarak devam edeceğine inandığını kaydederek, Konya’nın 10 yıl öncesine göre büyük mesafeler aldığını, bunun da şehirdeki kurum ve kuruluşlar arasındaki işbirliğinden kaynaklandığını dile getirdi.
 
Konya’nın son yıllarda kültürel değerlerini koruyarak modern bir şehir görünümü kazandığı belirten AK Parti Konya Milletvekili Kerim Özkul, bu başarıda hükümet ve yerel yönetimlerin yanı sıra; sivil toplum kuruluşlarının da katkısı olduğunu ifade etti.

AK Parti Konya Milletvekili Ali Öztürk de, tecrübeli bir ekibin tekrar yönetime gelmesinden mutluluk duyduklarını kaydederek, Konya’nın gelişimi için yapılacak yeni projelerde başarılar diledi.

 
Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, KTO’nun ardından geçtiğimiz günlerde Müsiad Konya Şube Başkanlığı görevine seçilen Aslan Korkmaz’ı ziyaret etti.

Müsiad’ın Konya sanayisi, ticareti ve üretimine katkı konusunda öncülük görevini yerine getirdiğini, hazırladığı raporlar ve projelerle kurumlara faydalı olduğunu belirten Başkan Akyürek, Müsiad’da bugüne kadar görev yapan herkese teşekkür ederek, yeni yönetime başarılar diledi.

 
Müsiad Konya Şube Başkanı Aslan Korkmaz da, yapılan güzel hizmetlerin yerine yenilerini eklemek için göreve geldiklerini kaydederek, Büyükşehir Belediyesi ile birlik-beraberlik içinde çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

 

 

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA