• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Ak Partili vekillere ödül yağdı
20 Eylül 2012 Perşembe 11:35

Ak Partili vekillere ödül yağdı

Avrupa Gazeteciler Derneği'nin Yılın En İyileri medya ödülleri, Antalya'nın Kemer ilçesinde düzenlenen törenle sahiplerini buldu.
Onur ödüllerine KKTC Meclis Başkanı Dr. Hasan Bozer ve AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi layık görülürken, 'Yılın Siyasetçisi' kategorisinde de 5 AK Parti ve 2 Azerbaycan milletvekili ödül aldı. Kemer'in Kiriş Mahallesi'ndeki 5 yıldızlı Daima Biz Oteli'nde düzenlenen ödül töreni, Avrupa Gazeteciler Derneği Genel Başkanı Adnan Fişenk'in açış konuşmasıyla başladı. Fişenk, konuşmasından sonra KKTC Meclis Başkanı Dr. Hasan Bozer'e Onur Ödülü'nü sundu. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Tanrıverdi'nin ödülü ise Antalya'daki parti içi çalışmalarının uzaması nedeniyle danışmanına takdim edildi.
Törende Hüseyin Tanrıverdi ile birlikte toplam 6 AK Parti milletvekiline ‘Yılın Siyasetçisi Ödülü' verildi. İstanbul Milletvekili Harun Karaca, Konya Milletvekili Ayşe Türkmenoğlu, Bursa Milletvekili İsmail Aydın, Kilis Milletvekili Ahmet Salih Dal, Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan ödüllerini alırken, Azerbaycanlı milletvekilleri Ceyhun Osmanlı'ya ‘Dostluk Grubu’ ve Ganile Paşhayeva'ya Türk dünyasına katkılarından dolayı ödül verildi. Türkiye'nin Bakü Büyükelçisi Hulusi Kılıç'a ‘Yılın Büyükelçisi’, Çanakkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sedat Laçiner'e ‘Dış Politika Başarı Ödülü’ verilirken, ev sahibi Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül'e de ‘Yılın Dostluk Ödülü’ ve ‘Yılın En İyi İlçe Belediyesi’ olmak üzere iki ödül verildi. MHP Antalya İl Başkanı Osman Çetin, CHP Kemer İlçe Başkanı Avukat Umut Güneş, MHP Kemer İlçe Başkanı Hüseyin Karadüz de ödüle layık görülürken, AK Parti İlçe Başkanı Zafer Yaman'ın ödülünü ilçe yönetim kurulu üyesi Yaşar Minta teslim aldı.
’Yılın En İyi Savaş Muhabiri’ kategorisinde ödüle layık görülen El Cezire muhabiri Ömer Haşram, ödülünü almak için sahneye Suriye'de rehin tutulduğu belirtilen Cüneyt Ünal ve Başar Fehmi'nin fotoğraflarıyla çıktı. Geçtiğimiz aylarda kendisi de Suriye'deki bir patlamada yaralanan Ömer Haşram, gazeteciler için özgürlük istedi.
Medya, iş ve sanat dünyasından birçok kişiye ödül verilen program, 'Yılın En iyi TSM Sanatçısı Ödülü'nü almak için programa oğlu Harun'la birlikte katılan Safiye Soyman, ünlü pop sanatçısı Mustafa Ceceli ve Azerbaycanlı sanatçıların sahne almasıyla son buldu.
 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA