• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
5 lira için çıkan kavgada dirgenler kullanıldı
17 Şubat 2010 Çarşamba 13:40

5 lira için çıkan kavgada dirgenler kullanıldı

Konya'da saman sahibi ile samanları boşaltan işçi arasında 5 lira yüzünden çıkan kavgada 2 kardeş...
    Konya'da saman sahibi ile samanları boşaltan işçi arasında 5 lira yüzünden çıkan kavgada 2 kardeş, dirgen darbeleriyle yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

    Olay, saat 07.30'da merkez Karatay ilçesi Taşrakaraaslan Mahallesi Karaman Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, Konya'nın merkez Karatay ilçesine bağlı Sakyatan Mahallesi'nden getirdiği samanları pazarda satmak isteyen Hamdi G. (33) ile kardeşi Muammer G. (31), samanların boşaltılması için bir işçiyle anlaştı. Samanların pazara boşaltılmasından sonra işçiye 25 TL verdiği ileri sürülen kardeşler, bunu kabul etmeyip 5 lira daha isteyen işçiyle tartışmaya başladı. Kardeşlerden saman boşaltım parası
olarak 30 TL isteyen kimliği henüz belirlenemeyen işçi ile 5 lira vermek istemeyen kardeşler arasında kavga çıktı. İşçinin yakınlarının da katıldığı kavgada, iki kardeş şahıslar tarafından dirgenle darp edildi. Vücutlarının çeşitli yerlerine aldıkları darbe sonucu yaralanan iki kardeş, olay yerine sevk edilen ambulansla Konya Numune Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan kardeşlerden Hamdi G.'nin durumunun ciddi olduğu öğrenildi. Polis, olaydan sonra kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA