• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
5 kişiyi ölüme sürüklemiş
01 Temmuz 2009 Çarşamba 12:57

5 kişiyi ölüme sürüklemiş

Konya'nın Ilgın ilçesinde düğüne katılmak için Gaziantep'ten gelenleri taşıyan minibüs şoförünün, tüm uyarılara rağmen aşırı hız yaptığı öğrenildi.
Konya'nın Ilgın ilçesinde düğüne katılmak için Gaziantep'ten gelenleri taşıyan minibüs şoförünün, tüm uyarılara rağmen aşırı hız yaptığı öğrenildi. 5 kişinin öldüğü, 14 kişinin de yaralandığı kazaya, aşırı hız ve dikkatsizliğin yolaçtığı ileri sürüldü.
 
Kına gecesi için Gaziantep'ten Konya'ya gelen ailenin mutluluğu daha başlamadan sonlandı. Düğün yapmak için Ilgın ilçesine gelen damadın yakınları, Konya- Adana Karayolu'nun 12. Kilometresi Tatlıcak mevkiinde kaza yaptı. Kazadan yaklaşık 5 dakika önce mola verildiğini belirten görgü tanıkları, tüm uyarılara rağmen minibüs şoförü Mustafa B.'nin aşırı hız yaptığını söyledi.

Kazada yaralananların yakınları ise hastanelere akın etti. Konya Numune Hastanesi bahçesine biriken damadın ve gelinin yakınları, gözyaşlarına boğuldu. Kazada hayatını kaybedenlerin cesetleri bugün memleketleri Gaziantep'e götürüleceği öğrenildi.

(CİHAN)

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA