Yöre sakini gibi röportaj verdi!

Yöre sakini gibi röportaj verdi!
Diyarbakır'da örgüt mensuplarına yönelik operasyonun ardından ilçeye giden bir haber ajansına yöre sakini olarak röportaj veren Yılmaz B'nin örgüt üyesi olduğu belirlendi.

Silvan'da hendek kazıp yola barikat kuran ve Aile Sağlığı Merkezi'nin hizmet vermesini engelleyen PKK'lı teröristlere yönelik operasyonun ardından bir haber ajansına röportaj veren Yılmaz B'nin örgüt üyesi olduğu ortaya çıktı.

 

Alınan bilgiye göre, Diyarbakır Valiliğince önceki gün sokağa çıkma yasağı ilan edilerek, hendek kazıp yola barikat kuran ve Aile Sağlığı Merkezi'nin hizmetini engelleyen örgüt mensuplarına yönelik gerçekleştirilen operasyonun ardından yasağın kalktığı ilçeye, bir haber ajansında görev yapan muhabir ve kameraman izlenimlerde bulunmak için gitti.

Kendisini yöre sakini olarak tanıtan Yılmaz B, muhabire ilçede gerçekleştirilen operasyona ilişkin röportaj verdi.

Röportajda, güvenlik güçlerinin sivil halka saldırdığı yönünde örgütün oluşturmak istediği algıya yönelik ifadeler kullanan Yılmaz B'nin, sosyal medyadaki hesabında elinde uzun namlulu silah, üzerinde de YPG'yi temsil eden giysi bulunan fotoğraflarını paylaştığı anlaşıldı.

Yılmaz B'nin PKK kamplarında silah eğitim aldıktan sonra YPG saflarında çatıştığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.