YHT biletleri karaborsaya düştü
Hızlı trenlerin ücretsiz olduğu 5 Eylül akşamına kadar tüm biletlerin satılması nedeniyle önceden bilet alan bazı kişilerin biletleri kara borsada satmaya çalıştığı ileri sürüldü.
Konya Tren Garı'nda kontrol noktasından geçtikten sonra beklemeye başlayan O.Ü'nün de biletleri olmadığı için trene binemeyen vatandaşlara elindeki 6 bileti 15'er liradan satmaya çalıştığı iddia edildi.
Biletlerin ücretsiz olduğunu söyleyen hostes D.A'nın kendisini uyarması üzerine O.Ü. hızla trene binerek yerini aldı. Bir süre sonra O.Ü'nün trende karşılaştığı hostes D.A'ya sözlü saldırıda bulunduğu ileri sürüldü. Baygınlık geçiren D.A, Meram Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. D.A. tedavinin ardından taburcu edildi.
Gözaltına alınan O.Ü, emniyetteki işlemlerin ardından serbest bırakıldı.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.