Yeni Nesil İşitme Cihazları

Yeni Nesil İşitme Cihazları
Yeni Nesil İşitme Cihazları

 

İlk kulak arkası modelleri 1960'larda ve 1970'lerde geliştirildiğinden beri işitme cihazları çok yol kat etti. Aslında, bu cihazlardan bazılarının neye benzediğini hatırlayabilirsiniz: büyük, hantal, bej ve çok dikkat çekiciydi. Kulağın arkasında rahatsız bir şekilde oturur ve etrafınızdaki tüm sesleri yükseltirlerdi. Şimdi, işitme cihazları, büyükanne ve büyükbabanızın taktığı büyük tıbbi cihazlardan daha çok James Bond filminden teknolojik sihirli cihazlara benziyor.

Her yıl  Earnet,Signia, Starkey ve Phonak gibi üreticiler, en yeni akıllı telefonlarla eşit olan yeni ürünler ve teknolojik gelişmeleri sunuyor. Bununla birlikte, burada 2020'de dikkat edilmesi gereken birkaç çığır açan işitme cihazı yeniliği var. Aşağıda yeni nesil işitme cihazları ile ilgili yeniliklere ulaşabilirsiniz.

Kablosuz İşitme Cihazları

Akıllı telefonların ve taşınabilir elektronik cihazların dünyasında, günümüzün dijital işitme cihazlarının çoğunun Bluetooth teknolojisi ile donatılmış olması şaşırtıcı değildir. Teknoloji konusunda bilgili kişiler, Bluetooth özellikli cihazlarını işitme cihazlarıyla kullanabilme kolaylığını seviyor. Şu anda, Bluetooth bağlantısına sahip hem kulak içi (ITE) hem de kulak arkası (BTE) modelleri taşıyan birkaç üretici var. Örneğin, Oticon'dan Opn, iPhone, iPad ve iPod touch için üretilmiştir ve sesi doğrudan işitme cihazlarınıza aktarmanıza olanak tanır. Çoğu durumda, bu Bluetooth bağlantısı kablosuzdur. Bununla birlikte, kulak içi cihazların küçük olması, boynun etrafına takılan veya eller serbest kullanım için bir cebe yerleştirilen bir flama kullanılmasını gerektirir.

Akıllı Telefon Bağlantısı

Yeni Apple iPhone'lar ve Android cihazları her yıl piyasaya sürüldüğünde, akıllı telefonların nihayetinde sabit telefonların yerini alacaklarına şüphe yok. Bir işitme cihazını çalıştırmak için bir akıllı telefona ihtiyacınız olmamasına rağmen, ayarları yapmayı ve programları değiştirmeyi kesinlikle kolaylaştırabilir. 2020'de işitme cihazı üreticileri akıllı telefonlarla uyumlu ürünler geliştirmeye odaklanıyor.Bu, kullanıcı için birçok fayda sağlar, çünkü onlara herhangi bir ortamda duydukları yol üzerinde daha fazla kontrol sağlar. Akıllı telefon bağlantısı ile işitme cihazlarının en büyük avantajlarından biri, bir uygulama aracılığıyla ses seviyesini, bas ve tizleri ayarlayabilmektir. Daha eski işitme cihazı modelleri, ayarlamalar için uzman ofisini ziyaret etmeyi veya cihazın kendisiyle uğraşmayı gerektiriyordu. Akıllı telefon uygulamasıyla, kimsenin farkına varmadan ayarları kendi başınıza değiştirebilir ve kendi başınıza ayarlamalar yapabilirsiniz. Temel olarak, uygulama işitme cihazlarınız için bir uzaktan kumanda görevi görür.

Daha Küçük, Daha Şık Tasarımlı İşitme Cihazları

Hepsi olmasa da markaların yüzünden kulakta (ITE), tamamen kanalda (CIC) veya kanalda görünmeyen (IIC) işitme cihazları taşır. Takdire şayan bir hizmet sunarlar ve takıldıklarında hemen hemen görünmezdirler. Ancak, bu tasarımlar herkese uyan tek beden bir sistem değildir. Kulak kanalınızın boyutu ve işitme kaybınızın derecesi gibi bu modellerden birine takılmadan önce düşünmeniz gerekir. Ultra küçük olduğu için, içerideki teknoloji ciddi veya derin işitme kaybı vakalarını tedavi etmek için yeterlidir. Kulak arkası (BTE) modeller her türlü işitme kaybıyla mücadele edebilir. Neyse ki, kulak arkası işitme cihazları küçülüyor ve daha şık hale geliyor.

Earnet Nano3 Kutusu

Bir kahramanın işitme akustik endüstrisine yenilikçi ve akıllı çözümlerle katkısı herkesi heyecanlandırır. Si-ser web sitesinde de görebileceğiniz Earnet işitme cihazları, işitme dünyasında insanların özgürlüğünü yeniden kazanmak için savaşır. Nano3 serisinin en yeni ve eşsiz Box modeli üstün teknolojinin gücünü temsil eder.

Özelleştirilmiş bir kulak kalıbına ihtiyaç duymadan, Earnet Nano2 Box, sağlam kabini ile kulağın anatomik yapısına uyacak şekilde üretilmiştir.Kutunun ucuna takılan problar ile geri bildirim kaybolur. Filtresi kulak kirine karşı kolayca değiştirilebilir.Kulağa takmak ve çıkarmak çok kolaydır.Gelişmiş donanımı ile doğal bir ses sağlayan sistem, kulakta baskı yapmaz. Dayanıklı ve güçlü ve temizlemesi oldukça pratiktir.

Earnet Nano2 Box günümüz teknolojisine uygun şekilde fiziksel  bir düğmeye gerek kalmadan bellek programını parmak dokunuşu ile mikrofon çıkışına değiştirme yapabilirsiniz.  Zarif ve estetik görünümü ile T-FIS (Tinnitus - Frekans İzolasyon Sistemi): Tinnitus rehabilitasyonu için her frekansta başarılı frekans izolasyon sistemine sahiptir.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.