Yakup Yıldırım Askon başkanı

Yakup Yıldırım Askon başkanı
Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Konya Şubesi 4. olağan genel kurulu dernek binasında yapıldı
Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Konya Şubesi 4. olağan genel kurulu dernek binasında yapıldı. Üyelerinin tamamının desteğini alan Yakup Yıldırım, ASKON Konya Şube Başkanlığına yeniden seçildi.
 
ASKON Konya Şubesi 4. Olağan Genel Kurulu, dernek binasında sadece üyelerin katılımı ile mütevazı bir şekilde yapıldı. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ve katılımın yüksek olduğu genel kurulda; Yakup Yıldırım üyelerin tamamının oyunu alarak, 2. dönemde yeniden başkanlığa seçildi. Divan başkanlığını, Şube Başkan Yardımcısı Okan Akdoğan’ın yaptığı genel kurulda 2009-2011 faaliyet raporunun müzakeresi ve üyeler tarafından onaylanmasının ardından Yönetim ve Denetim Kurulu faaliyet raporları okunarak onaylandı. Dilek ve temenniler bölümünde ise ASKON Onursal Başkanı Ali Sarı, üyeleri ve yönetim kurulunu gösterdikleri başarılı çalışmalardan dolayı tebrik etti. Daha sonra kürsüye gelen Başkan Yakup Yıldırım da konuşmasında 2 yıl içerisinde gerçekleştirdikleri çalışmaları genel kurula sunduklarını ve 2012 yılında yeni çalışma formatları geliştireceklerini değişik çalışma grupları oluşturarak kent ve ülke gündemin de yer alacak etkin çalışmalara imza atacaklarını belirterek konuşmasını söyle sürdürdü. “Geriye donup baktığımızda her aya 3 etkinlik sığdırdığımız yoğun bir çalışma dönemi gerçekleştirdik. ASKON Konya şubesi olarak; yeni dönemde daha aktif faaliyetler, projeler ve yurtdışı organizasyonları ile üyelerimizin hizmetinde olacağız” dedi.

ASKON FİRMALARI MARKALAŞTIRACAK

Başkan Yıldırım konuşmasın devamında ise şunları söyledi: “Türkiye’nin kalkınmasında her zaman adını altın harflerle yazdıran Anadolu insanı bugün sizlerin desteği ve dualarıyla Konya’da yönetim kurulu üyelerimiz ASKON çatısı altında birçok hayırlı çalışmalara imza attılar. Sizlerin desteğiyle dün olduğu gibi bugün ve yarında Anadolu işadamlarını hak ettikleri platforma ulaştırmak için gereken ne ise onu yapmanın gayreti içinde olmaya devam edeceğiz. Konya tarım, sanayi ve turizm açısından önemli bir şehir. Konya’nın yetiştirdiği birçok önemli insan bugüne kadar şehre yeterince sahip çıkamadı. Şehrin yetiştirdiği siyasilerin ise yeterince önem gösterememesi sonucu bugün gerçekten hak ettiğimiz yerlerde değiliz. Bu konuda ise birçok konuda olduğu gibi özenle çalışmalar yapmaya devam edeceğiz.

Anadolu’nun parlayan yıldızı “ASKON” Konya’da bundan sonra da gerçekleştireceği faaliyetlerle ülkenin gerçek gündemlerini halka anlatmaya devam edecektir. Kendi öz sermayesiyle her zaman alın terini ekonomiye kazandıran ASKON, Konya’da marka firmalar kazandırmaya devam edecek olup, Altın marka ödülleri vererek üyelerimizi markalaşmaya teşvik edecektir. Önümüzdeki günlerde Konya sanayisi, Konya’nın potansiyeli ve neler yapılması konusunda önemli tespitlerimiz olacak.” Başkan Yakup Yıldırım’ın Üyelere verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etmesinin ardından genel kurul toplantısı yönetim kurulu üyelerinin tanıtımı ile sona erdi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.