Ya sigarayı bırakın yada koltuğunuzu

Ya sigarayı bırakın yada koltuğunuzu
19 Temmuz'da başlayacak ikinci aşama sigara yasağında geri adım atılmayacak. Sağlık Bakanı Recep Akdağ, bu konuda kararlılığını ortaya koymak için alışılmadık bir yöntem seçti.

Sigara yasağında yeni aşamaya 19 Temmuz'da geçiliyor. Sağlık Bakanı Recep Akdağ, restoran, kahve, kafeterya gibi işyerlerinde başlayacak sigara yasağı konusunda geri adım atılmayacağına dair tavrını çok net bir şekilde ortaya koydu. Bakan Akdağ, sağlık personeline çok kesin bir mesaj yayınladı.

Bakan Akdağ, il sağlık müdürlerine "Ya sigarayı bırakın ya da oturduğunuz makamı" mesajı gönderdi.  Akdağ, Sağlık Bakanlığı bünyesindeki yönetici kadrolarına ’sigara içenleri atamama’, mevcutların da durumlarını gözden geçirme kararı aldı.

Bakanın bu mesajları, Basın Müşaviri Mine Tuncel tarafından, İzmir’deki bir toplantıda katılanlara aktardı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.