Van'dan Konya'ya kaçak sigara operasyonu

Vandan Konyaya kaçak sigara operasyonu
Erzincan'da polis ekipleri, bir araç dolusu kaçak sigarayı Van'dan Konya'ya götürmek isteyen kaçakçıları nefes kesen kovalamaca sonunda yakaladı.
Erzincan'da polis ekipleri, bir araç dolusu kaçak sigarayı Van'dan Konya'ya götürmek isteyen kaçakçıları nefes kesen kovalamaca sonunda yakaladı.
 
Edinilen bilgilere göre, Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri yaptıkları yol uygulamasında şüpheli gördükleri 42 CCB 34 plakalı aracı durdurmak istediler. Polisin "dur" ihtarına uymayarak kaçmak isteyen kaçakçılar ile emniyet ekipleri arasında şehir merkezinde kovalamaca yaşandı. Bazı yollar polis tarafından kesilirken, aracın yön değiştirmesi üzerine kovalamaca ara sokaklarda devam etti.
 
Yakalanacaklarını anlayınca şehirlerarası otobüs terminali civarında aracı terk ederek yaya olarak kaçan kaçakçılar, polisin sıkı takibi sonucunda yakayı ele verdiler. Kaçakçılardan biri buğday meydanında yakalanırken diğer bir kaçakçı ise Çarşı Polis Merkezi'nin arkasındaki binanın merdiven boşluğunda üstüne branda örterek saklanırken yakalandı.
 
Olayla ilgili olarak gözaltına alınan şahıslar A.S. ve S.A. adli makamlara sevk edilirken, araçta bulunan 11 bin 500 paket kaçak sigaraya el konuldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.