Türkiye'den İsrail'e: Nasıl hissediyorsun?
İsrail'de yayınlanan Haaretz Gazetesi, İsrail'in 'Mavi Marmara özrünün ardından Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı Feridun Sinirlioğlu'nun, Binyamin Netanyahu'nun özel temsilcisi Joseph Ciechanover'ı arayarak; "Nasıl hissediyorsun?" diye sorduğunu yazdı.
Gazete haberinde, özrün perde arkasındaki mimarlarından olan ve son üç senedir her fırsatta gizlice bir araya gelerek özrün şartlarını konuşan Sinirlioğlu ile Ciechanover'ın, 'özür' açıklamasından hemen sonra bir telefon görüşmesi yaparak birbirlerini tebrik ettiğini yazdı.
Haaretz'in haberine göre Sinirlioğlu, Ciechanover'a elde edilen sonuç konusunda ne hissettiğini sordu. Ciechanover da; "Tıpkı yeni doğmuş ve annesiyle babasının kendisini nasıl büyüteceğini merak eden bir bebek gibi hissediyorum." cevabını verdi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.